fredag 1 oktober 2010

En tur till lekparken

I väntan på att pappa ska komma hem från Kalmar tog Diesel, jag och Liam en promenad. På vägen stannade vi till i lekparken på hyttgården. Liam var lite ovan vid thermobyxor så när han skulle åka rutschkana gick det i en ilande fart och han mer eller mindre flög ner och hamnade raklång i sanden. Jag hann ju inte med, det sa bara svosch så var han iväg och eftersom allt gick så fort blev han ganska rädd. Men det hindrar inte honom, han gav sig på det igen (höll mig i handen denna gång) och då var det genast mycket roligare!

IMG_3571IMG_3537IMG_3549IMG_3509IMG_3542IMG_3521

4 kommentarer:

Linda sa...

vilken härlig dag ni ser ut att ha haft!

Mrsfunky sa...

Ni ser ut att ha haft en mysig dag i lekparken! Älskar Liams kläder, så färgstarka och fina. Gillar dem skarpt =)
Ha en fortsatt trevig helg!
Kramar

Miss M sa...

Måste bara säga att jag älskar din blogg =) Har läst den ett tag nu och blir så inspirerad utav det du skriver, bilderna du tar, alla tips om bra bebissaker, samt dina fina bilder på Liam! Väntar själv min första i Mars-11 och har fått många tips och ideér från dig till min lilla "Groda" =)

bakformen sa...

Hejsan, härlig kille i fina kläder.

/ Pia

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam