torsdag 28 oktober 2010

Andra julklappen, check!

Liams farmor ska utomlands i december och fira sin födelsedag tillsammans med sin syster. Hon kommer då inte hinna köpa alla julklappar om hon inte börjar stressa redan nu, vill säga. Så hon var smart nog att lägga över det på Liams farfar istället. Dock är min svärfar inte så haj på det där med shopping. Vilken farfar är det? Kul tycker han väl inte heller att det är. Vilken tur att dom har mig då! Så istället fick jag pengar överförda till vårt konto idag så att jag istället skulle ordna med klappar till Liam åt dom. Lycka!

Eftersom jag och alla mina läsare har 25% rabatt på hela Liten Correlins sortiment fram till söndag (31/10) passade jag på att beställa hem lite ikväll! Det blev ett par jeans, en hood, en mössa och en tröja från Nova Star! Fatta hur underbart det var när 300 spänn försvann från beställningen med hjälp av rabattkoden? Ljuvligt, ljuvligare och ljuvligast.

Det värsta är väl när paketet kommer nästa vecka. Hur ska jag kunna slå in julklapparna och sedan hålla mig enda till julafton?!

4 kommentarer:

Emma Johansson sa...

Okej, jag såg det :)
Är du med och tävlar på min bloggs första tävling med solentro? :)
Den avslutas i eftermiddag.
Kram

En pojkmammas vardag ♥ sa...

Underbart att shoppa billigt! Måste kanske in och kika jag också ;)
Kramar

DINARA sa...

vilken trevlig blogg. återkommer igen ;)
/d

Tarja sa...

Jag tänkte att jag skulle handla lite klappar idag. Får väl se hur det går. Smidigt sätt handla julklappar på. Föra över pengar och be dem köpa själva.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam