tisdag 19 oktober 2010

Kvällen hittills

IMG_4956 Ett litet busfrö!

Dagen och kvällen har flutit på som vanligt. Lillebror gav sig av till Växjö igen i eftermiddags för ännu en kul jobbvecka på Casalinga. Han trivs jättebra och det känns toppen! Vi har lovat att åka dit och äta snart, nästa lördag kanske. Spännande som attan! Han får dagligen beröm för den goda maten så det ska bli kul att testa!

Simon åkte till gymmet för en stund sedan. Han skulle träna lite innan natten på fabriken tar vid. Liam har precis lagt sig för kvällen. Han somnade som en stock trots att han var på riktigt bushumör! I morse hade jag fullt sjå med att få upp honom ur sängen så ikväll var det i säng prick klockan åtta!

Nu väntar jag på att Desperate Housewives ska börja, bara en halvtimme kvar nu! Undrar vad som går i snett ikväll?

2 kommentarer:

En pojkmammas vardag ♥ sa...

Gillade kvällens avsnitt av DH. Oj så jag älskar tisdagskvällarna :)
Kramar

Amanda sa...

Tack! :) Dig hade jag dock koll på. ;)

Det verkar vara väldigt, väldigt många som följer dessa hemmafruar. Jag ska ärligt säga att jag har faktiskt inte sett ett enda avsnitt. :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam