tisdag 19 oktober 2010

Jobb, jobb, jobb

Jag har varit en riktigt duktig jobbsökande idag! Efter dagislämningen och fika med Sara väckte jag lillebror (som gärna trynar till sena förmiddagen) och vi gav oss av på söka-jobb-marsch. Inte en människa har gått säker från min peppning och vilja att skaffa jobb, trots tråkigt besked. Lillebror hade nämligen fixat timmar till mig på Kosta Outlet (Kaféet, restaurangen, Rondellen och Pralinen) men när vi kom dit för att prata lite mer ingående hade tjänsten, bara en halvtimme tidigare, givits till chefens släkting. Så jag var ganska besviken, det var ju trots allt min stora chans att få in en fot och förhoppningsvis få ett fast jobb så småningom. Men jag tror lillebror var mer upprörd än jag, han var ju så glad åt att ha hittat ett jobb till mig. Fast det hade såklart varit mycket jobbigare om jag fått tjänsten, skuttat hemåt glad i hågen och sen fått tjänsten tagen ur händerna ändå.

Ja, så är det. Men nu kan jag bara se framåt och hoppas på att någon annan vill anställa mig! Jag har ju trots allt pratat med varenda butik och fått massor av kontakter!

5 kommentarer:

Evelina Patron sa...

Plötsligt händer det. Ge inte upp nu gumman. Du är så duktig, kanske är det helt enkelt ödet.. :) Kärlek

Anonym sa...

Men fy så nedrigt! :( Jag tror och hoppas på att du får ett jobb inom kort iaf!

Nästa helg ska jag faktiskt till Kosta och shoppa själv. Har aldrig varit där, men vi har vägarna förbi Småland och en tjejkompis tvingar mig nu att lätta på plånboken!

Tarja sa...

Så orättvist att släktingen fick jobbet. TYcker inte det är rättvist.

Linda sa...

nu har du ju massor av krokar ute! snart blir du uppringd =) lycka till

Nadine sa...

duktig du är som fått tummen ur röven;) va snabb nu när det nya öppna,:)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam