torsdag 21 oktober 2010

Vår kväll…

Sannas nya bloggdesign!

Jag är trött som en torktumlad strumpa och ska strax släpa mig upp till sängen. Har precis gjort klart de sista finjusteringarna i Sannas bloggdesign som jag fått i uppdrag att göra. Tycker det är jättekul! Blev också sugen på att göra i ordning en liten design till mig själv med jultema. Rött, vitt och en massa snö ska det vara!

Kvällen har rullat på ganska bra här hemma. Vi blev inbjudna till mamma på middag där även Liams gammelmorfar och bonusgammelmormor var och hälsade på. Mamma hade gjort sin supergoda gulaschsoppa! Stark som attan och värmer riktigt gott medans snön lyser vit utanför. Och till efterrätt hade hon gjort äppelkaka med vaniljsås, inte helt fel det heller!

Simon åkte till jobbet tidigt ikväll så han hann träna lite på gymmet innan. Liam, jag och mamma har tittat på tv, ätit kvällsmat och myst innan det var dags för gullebullen att krypa till kojs klockan halv nio. Det har varit en lång dag! Tyvärr har vi inte hunnit leka ute i snön men kanske, om den ligger kvar, hinner vi det imorgon!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam