tisdag 12 oktober 2010

Mammas lilla matvrak

IMG_4485 Min lille fruktomaniac smaskar på satsumas!

Efter att Diesel och jag hämtat Liam på dagis vid två-tiden om dagarna, då brukar vi rulla hem, fixa lite goda frallor och yoggi och äta tillsammans i godan ro. Idag var inget undantag. Liam tryckte i sig både sin egen ostsmörgås och tomater samt tiggde av mig. Allt som mamma och pappa äter är ju mycket godare, även om man har samma sak på tallriken!
När vi ätit upp hann vi inte leka i mer än en kvart förrän han kröp upp på stolen i matsalsrummet, pekade fjolligt på fruktskålen  högst upp på bokhyllan (här hemma måste vi gömma frukten eftersom Liam är en riktig liten fruktomaniac) och var sugen på lite mer av det goda. Så där sitter han nu och smaskar på satsumas som är bland det bästa han vet. Det spelar ingen roll om dom är citronsura – han älskar dom ändå!

2 kommentarer:

Anonym sa...

De är bra, mycket c-vitamin i satsumas =)!! / Sandra

Elisabeth sa...

Söt han är då :)
Snyggt bord ni har, det ser precis ut som vårat :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam