torsdag 28 oktober 2010

Paketskoj mitt i sjukdomshärvan

IMG_5376 Liams nya kläder från MyKidoo!

Besöket på Vårdcentralen i Lessebo gick som smort. Simon fick hämta ut en stor flaska Cocillana-Etyfin på Apoteket som han ska kurera sig med de kommande dagarna. Hoppas verkligen det hjälper! Står inte uuuut länge till. Och då är det ändå inte jag som är sjuk här hemma!

Var tvungen att kolla brevlådan direkt när brevbäraren kom innan vi skulle åka till Lessebo. Kände på mig att det fanns något där som väntade – och det gjorde det minsann! Kammade hem ännu en auktion på MyKidoos facebooksida i veckan och i paketet fanns ziptröjan jag vunnit samt ett par matchande byxor som jag fick köpa till för halva priset! Oooh, vad lycklig jag blir av dessa glada färger!

5 kommentarer:

Martina sa...

Vilken häftig tröja med de ögonen!

tarja sa...

Seriöst! Liam måste bara ha den coolaste garderoben en liten kille kan ha!

En pojkmammas vardag ♥ sa...

Vilka fina kläder! Jag satt igår på tradera och tänkte buda hem kläder från dom till Tore. Men jag glömde bort att buda på slutet så det blev inga...
Kramar

-fam bus- sa...

Wow! Vilken underbar färg :)

Jaaa, ska bli kul o träffa en annan mammabloggare :) hihi Lite nervöst oxå!

kram kram

Nina sa...

å gud vilken härlig färg :D

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam