fredag 1 oktober 2010

Översvämning

IMG_3504En trött liten Liam som ska sova middag.

Liam och jag har haft en mysig dag hittills. Vi sov till klockan nio, åt långfrukost och när lillfisen tittade på Playhouse Disney passade jag på att städa lite. Vi tog sedan en dusch tillsammans och som vanligt var det illtjut från Liam. Att det ska vara så svårt för honom att tycka om vatten? När jag var färdig fick han leka i duschen med slangen och sina badleksaker (då hade han hunnit vänja sig och tyckte det var kul igen) medans jag torkade håret och klädde på mig. Rätt som det var kände jag varmvatten bak på mina ben när jag stod framför spegeln. Då hade Liam klivit ur duschen och vattnade hela golvet med slangen! Smärre översvämning i hela badrummet. Har man inte redan måsten så får man måsten! Busfrö! Direkt efter badet var det bums i säng för honom, han var både trött och grinig. Hann knappt bädda ner honom förrän han somnade!

2 kommentarer:

Carola sa...

Hahaha, "bakben", vart hade du frambenen då??? ;-)

Agnes sa...

Haha! Det där lät visst ganska korkat va? Hmm, kanska "vaderna" låter bättre? ;)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam