fredag 3 december 2010

Fredagsmys och massa bus

Den här dagen har verkligen flugit iväg, man hinner ju inte med för sjutton! Hela förmiddagen spenderades i långsamtgående tillstånd för hela familjen. Det var väl inte förrän jag avslutat ett jättespännande samtal med gulliga Muppsan (fick ett underbart jobberbjudande som jag kommer berätta mer om längre fram när allt är spikat) som jag fick en gnutta eld i baken. Välkommen energi, säger jag bara! Simon och jag satte igång för fulla muggar med städning, lull-lull, matlagning och andra måsten under tiden som Liam sov middag.

Vid fem-tiden kom äntligen Eve och André med deras godingar Nemo och Nikita! Vovven Chiva var också med så att Diesel kunde ha någon att busa med också! Vi åt en jättegod middag som min kock till sambo lagat; inbakad fläskfilé, hasselbackspotatis, kantarellsås, champinjonsås och sallad. Barnen lekte som aldrig förr och Liam var på ovanligt glatt humör. Han puttade bara till Nemo en eller två gånger – det ni! Men vi hade jättetrevligt i alla fall och hoppas att vi kan göra om det snart igen! Eller kanske ta en våffelfika i veckan? Mm, vi får väl se!

NikitaLiamLiamAndré, Nikita, Eve och NemoNikita och NemoNikita

1 kommentarer:

MADELEINE sa...

Hihi ;-)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam