fredag 30 april 2010

» vinnare: babylooba

Tävlingen i samarbete med Babylooba är nu avslutad och en vinnare
av ett presentkort på 200:- och en tröja från Gangstar är utsedd - det blev nummer 33!

Chanette

Tusen tack till snälla Madeleine för de superfina vinsterna och tack till alla er 53 som ville delta!
Missa nu inte mina andra pågående tävlingar – massor av fina vinster i potten!

» majbrasan 2010

Nu är vi hemkomna från valborgsfirandet. I (den ack så långa) väntan på att dom skulle tända brasan busade Liam med Veronica och Orlando. Det var ju tur att Sara med familj kom annars hade det blivit förfärligt drygt. För här i Kosta kör dom först körsång, orkester och sen (efter ca 2 timmar) tänder dom brasan. Trist om du frågar mig. Barnen blir trötta och föräldrar otåliga så lite måste jag klaga. Nere i Skruv (där jag växte upp) har dom jättemysig majbrasa. Den ligger precis vid sjön och när den tänts blir det lottdragning, körsång och bus. Trevligare, med andra ord. Kanske får åka ner dit istället de kommande åren? Men Liam verkade i alla fall ha kul och det är det viktigaste!

IMG_3554IMG_3556IMG_3543IMG_3559IMG_3561IMG_3566

» slöpelle

IMG_3539 Mammas lille tröttis!

Trots en två timmar lång middagslur är Liam en riktig slöis. Precis som sin mamma! Att ligga på golvet framför tv:n är ju en favvis från hans sida. Men snart piggnar han nog till för vi ska till majbrasan en sväng och titta, om det inte börjar ösregna förstås.

» ny vagn?

Vi har länge pratat om att skaffa en ny sittvagn till Liam. Just nu har vi en Brio Happy men den är ju ganska klumpig egentligen. Trots att vi har ett stort bagageutrymme på bilen så tar den en hel del plats plus att den är ganska tung att lyfta. Sen vet ju jag redan nu att om vi får ett barn till kommer vi nog satsa på en annan kombivagn. Så då kan vi ju sälja Happyn redan nu istället för att den ska stå och vänta i ett förråd.

Vi har letat och letat, både på nätet och i fysiska butiker och det är inte lätt. Den ska ju både vara snygg, praktisk, lätt och helst så smidig som möjligt. Och nu äntligen tror jag vi har hittat rätt! En Avanti Moving Light i blått/brunt hos Köpbarnvagn.se. Den kostar endast 1195:- (+95:- i frakt).

Vad tror ni om det? Någon av er som har en sån här vagn?

Dagens outfit

IMG_3516IMG_3523IMG_3531

Pikétröja: H&M
Byxor: H&M
Strumpor: Lindex

Tävling: Bombadill

Bombadill är garanterat en kalorifri hemsida med godsaker i mängder. Mjuka, kram- och lekvänliga produkter för ung som gammal. Bakelserna är framtagna för lek men det finns även dom som använder produkterna som både skådebröd och nåldyna!

I denna tävling har du chansen att vinna den vackra bröllopstårtan! Och inte nog med det, vinnaren får även tre stycken ursöta vaniljhjärtan! Vinstvärdet ligger på ca 500 riksdaler!

BombadillJag tävlar om godsaker från Bombadill – delta hos Agnes du också!

För att delta i tävlingen:
Lämna en kommentar i detta inlägg med namn, mailadress, eventuell bloggadress och berätta vilken som är din favorit hos Bombadill! (Alla produkter hittar du längst ner på hemsidan). Om du vill länka till tävlingen så vore det jättegulligt, men det är inget måste.

Tävlingen varar i 2 veckor och avslutas fredagen den 14 maj klockan 21:00! Lycka till allihopa!

Avatar

avatar (3)

Eftersom min gubbe har jobbat hela kvällen så kom min lillebror upp och höll oss sällskap. Efter att Liam somnat vid halv åtta bestämde brorsan sig för att bjuda mig på pizza. Kors i krösamoset. Enda haken är ju att jag får köra hämta då han inte har något körkort, men det gjorde inte mig nåt. Gratis är gott!
Köpt ny film hade han gjort också, Avatar, så den startade vi igång under middagen. Fast det var inte länge det fick vara lugnt i huset för vid halv tio vaknade Liam. Han var alldeles snorig, hostig och ledsen. Adde och jag hjälptes åt med att trösta men det hjälpte inte, han bara skrek trots att han knappt orkade hålla ögonen öppna. Det är så jobbigt när inget hjälper, man försöker hålla sig lugn och ge trygghet men samtidigt är det så frustrerande. Vi gav upp till slut och han fick följa med oss ner. Efter lite yoggi var han fit for fight och på galet bushumör. Han höll igång enda tills Simon kom hem från jobbet vid halv tolv. Då följde hans pappa med upp och nattade honom. Under tiden kikade vi klart på filmen. Adde var helt frälst och hoppade i soffan av spänning. Och ja, jag måste erkänna att den var äckligt bra. Den hade allt; romantik, tragik, spänning, andlighet, skjutgalen action, allt. Jag hade helt förutfattade meningar om den då jag inte gillar aliens och pang-pang. Men den här var verkligen fantastisk. Om man bortser från allt våld var det en otroligt vacker film.

torsdag 29 april 2010

Dagens outfit

IMG_3493IMG_3499IMG_3485

T-shirt: Snoffs Design
Dregglis: Babydrömmen
Byxor: H&M
Strumpor: Lindex

» gammelmormor

IMG_3458
Liam pustar ut efter en massa bus!

Min morgontrötta gullebulle gav sin (lika morgontrötta) mamma sovmorgon idag – urhärligt!

Klockan tolv var vi framme hos gammelmormor i Broakulla. Vi åt pepparkakor, lekte och buggade till Lasse Stefanz. Sen kom gammelmormors syster Ingela, hennes gubbe Pär och dottern Ellinor. Inte nog med det – min mamma och lillebror kom också. Fullt hus med andra ord. Gammelmormor bjöd på fika; frallor, ostkaka med grädde, glass och tårta! var man inte rund om magen innan så är man det nu!

Simon har precis gett sig iväg till fabriken där det ska jobbas under kvällen. Han fick börja lite tidigare idag (jobbar natt annars) så han kommer hem redan vid midnatt. Sen har vi helg hela familjen!

onsdag 28 april 2010

Baby Zoobie

Om det är något som Liam håller väldigt kärt så är det sina snuttisar! Han kan verkligen inte sova utan dom. Speciellt nu på sista tiden då han vill ha dom med sig hela tiden och bara gå omkring och småmysa!

Som ni kanske redan vet pågår en tävling i samarbete med Babylooba som avslutas på fredag. När jag kikat igenom deltagarnas kommentarer har jag märkt att många tänkt köpa filten “Baby Zoobie Tama” för presentkortet som ligger i potten. Självklart blev jag nyfiken på denna populära filt så nu har jag läst lite om den och måste säga att Liam bara måste ha en sån! Han skulle älska den över allt annat, det är jag säker på! Så himla smart med gosedjur, kudde och snuttefilt i ett! Den här ligger med andra ord skyhögt på Liams önskelista!

Baby%20Zoobie%20Tama3_bigBaby%20Zoobie%20Tama1_big

“Baby Zoobies är 3 i 1: ett urgulligt gosedjur, en mjuk kudde och en gosig filt! Baby Zoobies från amerikanska Zoobie Pets är utan tvivel en utav de mest innovativa produkterna på babymarknaden. Här i form av den söta och kärvänliga sköldpaddan Tama. När man knäpper upp kardborrebandet på magen förvandlas gosedjuret till en kudde, och inuti kudden finns en fleecefilt man kan dra fram. Filten är 65x85 cm och löstagbar för tvätt. Tvättråd: Gosedjuret/kudden bör handtvättas, men filten kan tvättas i 30 grader i maskin och bör torktumlas efteråt för att bli fluffig och fin igen.”

Vill du kunna kamma hem en sån här goding? Det kan du! Det enda du behöver göra är att lämna en liten kommentar med vad just du skulle köpa från Babylooba om du vann denna tävling!

Det finns inget dåligt väder…

IMG_3417IMG_3403IMG_3436
Liam äääälskar sin nya fina sandlåda!

När jag klätt på Liam ytterkläderna och vi precis skulle gå ut och leka upptäckte jag att det regnade. Skitpisspäronpung. Men vad gör man? Liam var ju redan så glad över att få gå ut så vi trotsade det tråkiga vädret. Han hade jätteroligt och hade han fått bestämma hade vi nog suttit ute i regnet hela kvällen!

» ännu en dag i stan

IMG_3393 Liam och lilla aj-aj-ögat!

Efter ett par timmars pratstund hos Nadde åkte jag och mamma till Lenhovda där ett paket väntade. Det var softshell-åkpåsen från The Buppa Brand som jag vann i söndags. Så himla snygg och passade kalasbra i vagnen! Ska visa bilder så ni får se också. Knäppa några under morgondagens första promenad kanske!

Klockan två plockade Simon och jag upp vår lille dagiskille. Han var röd och svullen på ena ögat efter att ha stupat i sandlådan. Stackars liten! Men han hade inte varit ledsen i alla fall så det verkade inte göra så ont.
Därefter åkte vi in till Kalmar för andra dagen i rad. Tog en god fika innan det var dags för synundersökningen. Så nu har jag det svart på vitt; jag behöver verkligen glasögon! Simon däremot behöver inga vilket gjorde oss väldigt förvånade. Det var ju mest för hans skulle vi åkte in eftersom han är så trött och har huvudvärk för jämnan. Men men, han ska göra en ny hos lokala optikern så får vi se vad dom har att säga.

Nä, nu vill jag inte åka till Kalmar mer på ett par veckor. Det räcker. Skönt att vara hemma i alla fall. Liam myser i soffan med sin pappa som strax ska på fotbollsträning. Sen tänkte jag ta med honom ut i sandlådan och ha lite skoj! Om det är uppehåll vill säga, känns som att det ska börja ösregna när som helst.

» vår tokiga morgon

Ja, jävlar i mig vilket morgon. Vaknade vid tio i nio och Liam ska vara på dagis vid nio. Han var mycket mergörlig denna morgon, kanske är han redan så van vid att hans mamma är en stor klant? Vi slängde i oss frullen, klädde på oss i ilfart och självklart blev det bilen till dagis. När var vi framme? Tio över nio – rekord tamejfan! Liam var alldeles yrvaken när vi klampade in men han verkade väldigt nyfiken och glad ändå. Inte brydde han sig om när jag gick heller så jag är säker på att han kommer få en jättebra dag på dagis!

Nu ska jag inte sitta här och gegga utan istället göra mig redo inför en träff med tjejerna, Eve och Nadde!

tisdag 27 april 2010

» utmaning

Jag fick en rolig utmaning av Virre som jag nu tänker anta!

Blogg jag läser först:
Den första i ordningen på Bloglovin’. Nyfiken på vilka? Kika här!
Blogg jag har hört talas mycket om men aldrig läst:
Sånadäringa kändisbloggar. Kissie, Blondinbella och Kenza. Inte mitt forum om man säger så!
Kändisblogg jag följer:
Nada! Innan jag själv började blogga besökte jag ofta Katrin Zytomierska men idag känns det bara no, no, no.
Mest kända bloggare jag sett IRL:
Ehm, gills David Elm? En gammal god vän till sambon min. Och så är han fotbollsspelare i Fulham!
Första bloggen jag började följa:
Om man bortser från Katrin så var det först och främst mina fina damer från föräldragruppen, Malin och Bagerskan!
Bloggare jag beundrar och varför:
Det finns så många! Speciellt de som skriver direkt från hjärtat. De (inga namn nämnda) som målar upp vardagen som sockersöt prinsessaga går helt bort. Ingen är perfekt! Jag kan erkänna att jag inte skriver om varje gång sambon och jag bråkar, de gånger jag sliter mitt hår när Liam inte vill sova eller när jag är på väg att adoptera bort hundfan. Men jag målar inte upp mig som en perfekt mamma, sambo eller matte – för det är jag inte.
Fördelar jag fått tack vare bloggen:
Den största fördelen är att bloggen ger Liam så mycket, att han en dag kan läsa om allt vi hittade på och se allt ur mina ögon. Det var ju av den anledningen till att jag började blogga, som en dagbok för hans skull!
Då hatar jag att blogga:
När jag inte har någonting att skriva blir jag galet frustrerad. Sen har jag ännu inte lärt mig att ge fan i att blogga istället för att skriva ett skitinlägg. Ska bli bättre på det!
Då älskar jag att blogga:
När jag får respons på det jag skriver, fina kommentarer och söta komplimanger till Liam.
Person som ofta kommenterar hos mig som förtjänar lite uppmärksamhet:
Edvinsmamma!

Nu utmanar jag följande (om ni vill):
|Alexandra|Annmi|Bagerskan|Carolina1979|Cecilia|Creyla|Edvinsmamma|Emma|Eve|Lindisen|
|Malin|Mamma|Muppsan|Nadde|Petra|Plutten|Rosakoriander|Thaison|Therése|

» en dag i stan

IMG_3380 Liam på väg hem från en shoppingdag i Kalmar!

Nu finally har Liam somnat. Han har varit riktigt otålig ikväll och inte kommit till ro alls. Men under tiden jag kikade på Cougar Town somnade han bredvid mig i soffan och har precis blivit uppburen till sin säng.

Efter att Simon och jag plockat upp vår lille dagiskille vid två begav vi oss in till Kalmar. Fick tag på de mesta från inköpslistan + lite till, brukar ju oftast bli så! Nu har vi rullgardin till vardagsrummet, sand i sandlådan, färgpatroner i skrivaren, ny fotoram till hallen och så vidare.
Var inte hemma förrän kvart i åtta och då kunde vi inte låta bli att hälla upp all sand i sandlådan så Liam fick leka lite. Han tokälskade det! Och det blev inte bara lek – utan provsmakning av sanden också! Jag sa inte emot för någon gång ska väl vara den första? Hans min var oslagbar och jag tvivlar på att han kommer testa igen!

Imorgon blir det ännu en runda till Kalmar för Simon och jag ska på synundersökning. Vi börjar visst bli till åren, antar jag. Men visst, jag hade brillor som liten och är inte förvånad att min syn inte är som den ska. Jag använde aldrig dom, hatade dom som pesten. Och när det var dags för körkort fick jag höra att min syn var helt okej och att glasögon inte behövdes längre. Men vi får väl se vad farbror optiker säger. För nog fan ser man som röven. Nada, med andra ord.

» veckans blogg hos mooukii

Jag är nominerad till “Veckans Blogg” hos Mooukii!
In och rösta alla söta! Man bara lämnar en liten kommentar – superduperenkelt!

Dagis igen

Idag är Liam på dagis! Fortfarande lite krasslig i halsen men ingen feber så både jag och fröknarna tyckte han skulle komma. Ovanligt pigg och busig var han igår också så då är det ju onödigt att hålla honom hemma när han istället kan leka och ha kul med kompisarna! Det var visst inte bara han som var sjuk igår utan hela avdelningen. Men idag skulle det visst komma några fler!

Annars har det inte hänt något speciellt nu på förmiddagen. Ja, förutom att jag blivit bestulen på en styck toalettdörr givetvis. Låset har varit skitknasigt sedan vi flyttade in och det har hänt mer än en gång att man blivit inlåst. Så därför har Ljubo, glasbrukets “fixar-allt”, varit här och satt dit nytt fint (läs: guldigt och fult som stryk) handtag. När vi väl var färdiga (ja, lite nytta gjorde jag väl) tog Ljubo och hakade loss och kidnappade hela dörren. Jag hann knappt blinka! Han hade fått för sig att den behövde kapas längst ner för att det tar emot när man stänger den. Jaha? När får vi tillbaka den då..?

I eftermiddag ska vi kanske åka in till stan en sväng och handla hem lite nödvändigheter. Bland annat en rullgardin till vardagsrummet (Simon “tycker inte om när solen skiner rätt in i tv:n” men i själva verket vill han nog kunna titta på vuxenfilmer utan att göra grannarna upprörda), sand till sandlådan, leklådor till Liams rum och så ska vi kika på ny sittvagn. Spännande!

måndag 26 april 2010

» tröttis

IMG_3376

Min lille kille har somnat sött på favviskudden i soffan med snuttisarna i högsta hugg. Det dumma är att jag måste väcka honom igen så han får i sig kvällsmat innan läggdags. Hoppas inte han blir alltför arg på dumma mamma som kommer och förstör den goa sovstunden!

Förresten, jag kikade precis in i Symyrans blogg. Där hade Maria lagt upp bilder på Liam i hans fina molnmössa som hon har sytt! Det är nämligen hon som syr alla mössor, scarfs och haklappar som man kan handla hos Smultronbyn, butiken hon driver tillsammans med systern Annika. Kika in för hundrade gubbar! Finns massor av fina saker till de små. Det har också kommit in nya mössor i det härliga fordonstyget som är svenskdesignat av Johanna Ahlard. Den limegröna är en riktig favorit från min sida - vårig och färgglad!

» solig promme

IMG_3370 Diesel och Liam på promenad!

Vi är hemkomna från en promenad i det soliga vädret. Helt galet varmt ute och så fläktar det alldeles lagom. Härligt.

Liam fick stanna hemma från dagis idag. Han har hostat hela natten och det vore onödigt att smitta ner de andra barnen. Dock är han på väldigt bra humör. Den där busungen som inte syntes till igår är tillbaka med andra ord. Inte alls lika trött och ledsen som han varit i helgen. Så kanske går det på rätt håll? Kanske blir det dagis imorgon? Hoppas, hoppas, hoppas.

Tävling: Busfröt

Busfröt är en webbutik med ett brett utbud av snygga barnkläder och praktiska tillbehör för de minsta. Märken som Bobux, Nova Star, Polkadot, Kik Kid och Ida T är bara lite av det ni finner i shopen!

I denna tävling har du chansen att vinna ett presentkort på 350:- att handla för!

Busfröt 01
Jag tävlar om ett presentkort från Busfröt.
Delta hos Agnes du också!

För att delta i tävlingen:
Lämna en kommentar i detta inlägg med namn, mailadress, eventuell bloggadress och berätta vad du skulle handla för presentkortet om du vann! Om du vill länka till tävlingen så vore det jättegulligt, men det är inget måste.

Tävlingen varar i 2 veckor och avslutas måndagen den 10 maj klockan 21:00! Lycka till allihopa!

» nattetankar

Min lille Liam mår inte alls bra. När jag kom upp satt en trött och ledsen liten kille i sin säng och letade efter nappen som gömt sig under täcket. Dumma napp. Hans lilla hals hade blivit värre, rosslig med en jobbig rethosta och hans lilla nos visslade vid varje andetag. Dumma förkylning.

Jag tror jag kunnat sitta där i evighet med honom i famnen. Iaktta hans minsta rörelse. De små läpparna som suttar och smackar, de små händerna som gnuggar i ögonen, de långa gäspningarna, de små fingrarna som kraffsar i mitt hår. Jag bara satt där i mörkret. Njöt av att få vara just hans mamma. Av att just jag får älska honom villkorslöst, ge honom trygghet. Ge honom allt jag kan och lite till. Min fina förkylda bebis, tack för att du valde mig.

söndag 25 april 2010

» yihooo

image8_bigJag fick ett mail, ett sånt där som får det att pirra i magen när man läser ämnesraden. Det var från Barnshoppingbloggen som gratulerade mig till vinsten i deras tävling! Vad vann jag då? Jo, en softshell-åkpåse från The Buppa Brand! Åkpåsen finns i två utföranden; vit med grön text och cerisa detaljer eller svartvitt grafiskt "hundtandsmönster”. Jag valde den svartvita då den matchar vår svarta Brio Happy kalasbra.

“Softshell åkpåsen från The Buppa Brand är en nyhet på marknaden. Kombinationen av vind-och vattentäthet med att tyget andas gör åkpåsen till ett utmärkt ytterlager som håller ditt barn svalt och torrt i alla väderförhållanden. Perfekt under perioden april-oktober. Samma konstruktionsegenskaper som vinteråkpåsen. Tvättas i 40 grader, ingen torktumling.”

Kan kvällen få ett bättre avslut än så här? Det tvivlar jag på!

» nybro

IMG_3359
En trött liten fis på väg hem från Nybro.

Efter en härlig promenad i solen i eftermiddags åkte hela lilla familjen in till Nybro. Hälsat på hos Liams faster och hennes Ante i nya lägenheten, turturduvorna har precis flyttat ihop nämligen! Lisa, min svägerska, hade också varit snäll och köpt en sandlåda på hennes jobb, Citygross i Kalmar, till vår lille grävling. Perfekt! Nu ska vi bara hitta sand till den också. Vart fan köper man det liksom?

Det verkar som att Liam håller på att bli sjuk. Han vill sova hela tiden och smågrinigt är det också. Han var ute en stund och lekte innan färden till Nybro och då var han dock på någorlunda bushumör. Vi får väl se vad som är på gång och om det blir något dagis imorgon.

» vinnare: suh925

Tävlingen i samarbete med SUH 925 är nu avslutad och en vinnare
av ett presentkort på 350:- är utsedd, det blev nummer 5!

Mamma Fia

Tusen tack till snälla Susanne på SUH 925 för ett kul samarbete och tack till alla er 68 som ville delta!
Missa nu inte mina andra pågående tävlingar – fina saker både till dig och de små man kan kamma hem!

lördag 24 april 2010

» invigning av nya grillen

IMG_3350

I skrivande stund lagas det middag ute i trädgården. Gissa om grannarna är avis nu när en doft av nygrillat sprider sig i hela kvarteret? Ljuvligt. Mamma och Adde är här också och snart ska vi avnjuta en riktigt god och efterlängtad middag. Tzatziki, grillspett, flintastek, fläskkotletter, klyftpotatis, bearnaisesås och massa mums. Kan det bli bättre en solig vårkväll?

Dagens outfit

IMG_3299IMG_3315IMG_3304

Tröja: Liandlo, Smått&Snyggt
Byxor: Liandlo, Smått&Snyggt
Strumpor: Sockcompagniet, Kosta Outlet Mode

» solig lördag

IMG_3318Mammas trötte lille kille på sin favoritkudde i soffan!

Liam väckte mig inte förrän halv tio idag - tack gullebulle för att du är lika morgontrött som din mamma! Vi har ätit frukost, haft besök av Liams mormor, hundpromenixat och dammsugit nedervåningen. Solen skiner som attan, blåser dock lite men det känns jättehärligt ändå! Hoppas det håller i sig nu bara, igår var ju vädret helt upp och ner här i denna delen av Småland. Sol, spöregn och hagel, sol, spöregn och hagel, sol – heltokigt.

Det är inte många timmar Liam orkat vara uppe idag, somnade på soffan för en stund sedan och snarkar väldigt ljudligt. Men då blir han pigg och busig sen! Passar bra nu när hans gammelmormor och bonusgammelmorfar är nere hos mamma i skrivande stund. Så han kan busa med dom sen! Var egentligen meningen att vi skulle gå ner dit och hälsa på, Liam kunde leka ute och ha kul men nu blev det som det blev. Får ta igen det sen istället!

fredag 23 april 2010

» lek och storhandling

IMG_3297
Liam myser i mormors famn!

Idag har Liam och jag besökt Eve och hennes lille Nemo! Och vad glömde jag? Kameran givetvis! Så några bilder blir det tyvärr inte, är riktigt sur på mig själv.
Liam var skitgrinig under besöket. Nemo är ju en liten kille som gärna ska kramas, pussas och klappa och det uppskattades inte av min surpuppa. Han satt fastklistrad i mitt knä och jag fick mer eller mindre muta honom med napp och snuttisar för att han inte skulle gråta sig igenom hela vistelsen. Men så är det med småbarn, det blir aldrig som man tänkt sig!

Simon, jag, Liam och Adde åkte sen till Nybro där det vankades god middag på Nybro Kebaben. Dom bjöd Liam på en egen liten tallrik med pommes och gurka vilket uppskattades jättemycket av lillfisen! Därefter blev det storhandling på Kvantum. Trist men ack så nödvändigt!

Simon är nu iväg på fotboll. Vart har jag ingen aning om för när det vankas sportsnack slår jag dövörat till, nickar instämmande som om jag fattade precis vad han pratade om och poff så är hela samtalet glömt på två röda! Förlåt liksom.
Mamma och Adde är här nu och håller mig och Liam sällskap. När Simon kommit hem och Liam somnat så blir det lite fredagsmys med kortspelet Bankiren (här ska tjänas pengar!) och annat smått och gott!

Dagens outfit

IMG_3290IMG_3276IMG_3282

Tröja: H&M
Dregglis: Pippi, Babydrömmen
Byxor: H&M
Strumpor: Lindex

Tävling: Juveliasmycken

Hos Juveliasmycken.se finner du vackra, unika och personliga smycken till ett pris som passar de flesta! Butiken drivs av Julia Berg och alla smycken som säljs gör hon för hand.

I denna tävling har du chansen att vinna ett namnsmycke till ett värde av 200 kronor!

Juvelia Smycken 01
Jag tävlar om ett valfritt namnsmycke (värde 200:-) från Juveliasmycken.se.
Delta hos Agnes du också!

För att delta i tävlingen:
Lämna en kommentar i detta inlägg med namn, mailadress, eventuell bloggadress och berätta vad du skulle välja för vinst från Juveliasmycken.se. Om du vill länka till tävlingen så vore det jättegulligt, men det är inget måste.

Tävlingen varar i 2 veckor och avslutas fredagen den 7 maj klockan 21:00! Lycka till allihopa!

torsdag 22 april 2010

Babydagboken

Hos Babylooba kan du inte bara handla kläder och produkter för ditt barn utan även läsa en massa intressant!
Babylooba har en egen bloggare, polisen Lotta, som berättar vecka för vecka om vardagen med
dottern Nike som föddes den 2 januari, 2010.

Häng med i Nikes utveckling, Lottas känslor kring föräldraskapet och vardagens alla upp- och nedgångar i Babydagboken!

Lotta&Nike3

» min lille grävling

IMG_3268IMG_3231IMG_3251IMG_3236IMG_3266IMG_3259

Dagens outfit

IMG_3180IMG_3198IMG_3171

Tröja: Pippi, Babydrömmen
Byxor: Pippi, Babydrömmen
Strumpor: Lindex

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam