torsdag 8 april 2010

» en liten utflykt

IMG_2177 Liams nya stövlar från Tretorn och skor från Adidas

Klockan halv elva i förmiddags plockade vi upp Liams morbror i Lessebo och sen även hans gammelmormor och mormor i Broakulla. Därefter åkte vi allihopa till Emmaboda där det vankades trevlig fika på Emmagården. Liam var jättesnäll där han satt och åt sin favvismat – smörgås. Det är det som gäller nu, bröd i massor. Han gick en sväng i lekhörnan också efter maten och plockade med alla roliga saker. Den lilla kundvagnen med alla leksaks-varor var nog favoriten. Han rejsade runt med den runt i hela fiket och charmade alla tanter!

Efter fikat gick vi in en sväng i skoaffären där nya skor och stövlar till Liam stod på inköpslistan. Har letat och letat men inte hittat några i hans storlek; antingen för små, för stora eller för tunga för de små fötterna. Men nu äntligen hittade vi både stövlar och dojjor. Visst är dom söta?

1 kommentarer:

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Super fina - helt i min smak!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam