söndag 4 april 2010

» påskmiddag

IMG_2103IMG_2099IMG_2102IMG_2098

Påskmiddagen hos svärmor var riktigt trevlig. Hon hade lagat massa god mat, fläskfilé med kantarellsås och hasselbackspotatis. Jag tog det lite lugnt då jag inte fått tillbaka matlusten riktigt än, men det kommer väl. Liam hade roligt hos sin farmor, massa skojiga saker att leka med! Och så hade hon ordnat en leklåda till honom med böcker, pussel och bilar. Väldigt uppskattad av fisungen!

Påskägg fick han också, det var ett mysigt gosedjur inuti men jag tror att själva ägget var mycket roligare än innehållet. Han har fått fler påskägg i helgen. Bland annat från sin morfar (godis), från gammelmormor (godis), från mormor (söta förvaringsboxar), från oss (leksaksbilar) och från gammelmorfar (en stor racerbil). Lite som julafton!

3 kommentarer:

Sara - Thaison sa...

Hej Stumpan,

Jag började undrar vart du tagit vägen. Stackarn, magsjuka är verkligen hur äckligt som helst, urk. Vad gulligt av Simon att ta med smörgåstårta hem. Det är ju så gott. Synd att du missade festen :(

Kramilikram

Annmi sa...

Ååå,va mysigt ♥

Elin - Mamma till Edvin o bebisen i magen ♥ sa...

Ser ut som att ni hade en toppenmysig dag igår!

O det är klart att påsk ska vara lite som julafton :)

Kramar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam