lördag 17 april 2010

» en promenad

IMG_2905 En liten tröttis som somnade på soffan direkt efter promenaden!

Trots veckans första pissväder-dag (ingen sol bara grått, grått, grått) gav vi oss ut med vagnen. Gick en runda på Kosta Outlet och köpte på oss lite (läs; 2 kg) lördagsgodis till kvällen. Sen rullade vi upp till Konsum där lite smått och gott inhandlades. Det blir smaskig kycklingsallad med currysås till middag – såå gott! Var egentligen meningen att vi skulle dra fram grillen men jag antar att det börjar regna när som helst. Får spara det till nästa helg istället!

1 kommentarer:

Elin - Mamma till Edvin och bebisen i magen ♥ sa...

Här regnar det också...o jag som hoppades på fint väder efter att morgonen var hur solig o fin som hellst. Men kanske det fina vädret kommer hit imorgon istället?

2 kg godis lät inte fel...skulle jag också vilja ha hemma ;)

KRAM

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam