söndag 4 april 2010

» magsjukan

Vart har Agnes hållt hus nästan hela helgen då? Jo, igår när vi vaknade hade jag åkt på maginfluensan. Är det inte typiskt? Jag har precis blivit någorlunda pigg efter förkylningen och då blir man magsjuk. Jag har sovit i ett och ett halvt dygn nu och mår mycket bättre i alla fall. Gårdagen spenderades i liggläge helt utan minsta energi (de äckliga detaljerna tänker jag skona er ifrån). Drack bara vatten och rökte endast en cigarett på hela dagen. Så jag var galet hungrig och röksugen idag. Det tråkiga med hela magsjuke-grejen var att jag missade brorsans 20-årskalas igår. Skittrist. Men Liam och Simon gick dit och dom hade med sig god smörgåstårta hem till mig som jag tog till frukost idag. Inte fel alls!

I och med att jag är mycket piggare ska jag följa med till Nybro idag. Svärmor har nämligen bjudit oss på påskmiddag och det vill jag inte missa!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Fy för den sjukan!
Skönt att du mår bättre idag...o smörgåstårta till frukost lät inte fel alls :)

Kramar

Therese sa...

Stackars dig som fått magsjuka..bra att du är friskare nu!

Ulrika - foto - Jonasson sa...

FY för magsjuka, borde förbjudas ;) finns inget värre!! Hoppas du är återställd nu..att du mår mkt bättre! =)

Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam