tisdag 27 april 2010

Dagis igen

Idag är Liam på dagis! Fortfarande lite krasslig i halsen men ingen feber så både jag och fröknarna tyckte han skulle komma. Ovanligt pigg och busig var han igår också så då är det ju onödigt att hålla honom hemma när han istället kan leka och ha kul med kompisarna! Det var visst inte bara han som var sjuk igår utan hela avdelningen. Men idag skulle det visst komma några fler!

Annars har det inte hänt något speciellt nu på förmiddagen. Ja, förutom att jag blivit bestulen på en styck toalettdörr givetvis. Låset har varit skitknasigt sedan vi flyttade in och det har hänt mer än en gång att man blivit inlåst. Så därför har Ljubo, glasbrukets “fixar-allt”, varit här och satt dit nytt fint (läs: guldigt och fult som stryk) handtag. När vi väl var färdiga (ja, lite nytta gjorde jag väl) tog Ljubo och hakade loss och kidnappade hela dörren. Jag hann knappt blinka! Han hade fått för sig att den behövde kapas längst ner för att det tar emot när man stänger den. Jaha? När får vi tillbaka den då..?

I eftermiddag ska vi kanske åka in till stan en sväng och handla hem lite nödvändigheter. Bland annat en rullgardin till vardagsrummet (Simon “tycker inte om när solen skiner rätt in i tv:n” men i själva verket vill han nog kunna titta på vuxenfilmer utan att göra grannarna upprörda), sand till sandlådan, leklådor till Liams rum och så ska vi kika på ny sittvagn. Spännande!

3 kommentarer:

Evelina Patron sa...

Tycker Simon ska göra grannarna upprörda, det blir mycket roligare så! :D

mooukii sa...

Hallå sötnos !:) Du kom med i tävligen. Du var en av dom 4 som blev utlottade.. Så nu är det bara upp till dig att få folk att rösta på dig. Eftersom jag gjort häflten och lagt upp dig på min blogg! :)
Ha det underbart sötnos :)

Kram

Therese sa...

Ovanligt att de tog hela dörren :) Hoppas ni får tillbaka den snart eller inte är så blyga :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam