söndag 18 april 2010

» städning

På förmiddagen trotsade Liam, jag och Diesel blåsten och regnet och gav oss ut på en promenad. Skitväder, rent ut sagt. Vart fan är solen?

Jag har annars fått lite småryck i städväg med en timmes intervall under dagen. Gick först loss på sovrummet och bytte lakan och sen var det kökets tur. Våra köksskåp ser förjävliga ut om jag ska vara ärlig. Här hemma kör vi oftast med kasta-in-och-håll-tummarna-för-att-skiten-inte-rasar-innan-du-hunnit-stänga-skåpsdörren-metoden. Och visst funkar det! Kanonbra metod om man vill städa och rensa ut skåpen ofta!

Nu ska jag och lillebror åka till Lessebo och hämta pizza! Det är jag faktiskt värd idag. Vore ju onödigt att stöka ner köket med matlagning och disk nu när det är tipptopp! (Jag är inte bara en jävel på att städa – utan även på diverse bortförklaringar…)

2 kommentarer:

Angelica - fyrbarnsmamman sa...

vad skoj att du är med och tävlar. Lycka till :)

Linda sa...

haha det där med köksskåpen känner jag igen =/

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam