tisdag 6 april 2010

» vår tisdag

IMG_2140IMG_2141IMG_2134
Liam äter kvällsmat med HELA ansiktet!

I förmiddags följde jag med mamma och Adde till Lessebo. Lillebror fyller ju 20 idag och skulle såklart inviga sitt leg på Bolaget för första gången. Han kom ut med ett leende kan jag berätta. Stolt som fan. Själv har jag handlat där en gång på egen hand sen jag fyllde tjugo för tre år sedan. Blir alltid så satans nervös när jag är där inne. Det har väl hänt mer än en gång att man kommit ut med tomatfejs och en skrattande Simon som tycker det är “såå roligt att handla med mig bara för att jag alltid gör bort mig”. Kommer ihåg sist när vi i stod i kön på Bolaget i Kalmar. Killen före oss hade inte ens hunnit betala förrän jag får panik av “Var vänlig visa upp medhavd väska”-skylten och börjar slänga med handväskan i luften; “Jag har väska! Ska jag lägga upp den på bandet? Eller? Vad ska jag göra? Vill du kika i den?!” Stackars grabben i kassan ger mig den där blicken, ber mig vänta på min tur och kräver sedan att leget ska visas på stört. Ja, jag skulle nog gjort detsamma om jag satt bakom kassan. För visst finns det en hel del knäppgökar ibland oss?

Nadde har varit här och hälsat på också. Snackat lite skit, busat med Liam och så har jag hjälpt henne med en ny bloggdesign. Nyfiken? I så fall kan ni kika på den HÄR.
Mer besök har vi haft; Liams morfar. Han kom förbi och hämtade Adde för att bjuda ut honom på födelsedagsmiddag. Tycker jag var en fin gest nu när han missade kalaset i helgen. Hoppas dom har trevligt, pojkarna.

Liam ville lägga sig redan vid sju ikväll. Han sov bara någon timme på dagis så han var väldigt trött efter allt bus i dag. Innan läggdags testade vi också att låta honom äta kvällsmaten helt själv. Gick väldigt bra faktiskt! Han doppade smörgåsen så fint i yoggin, tuggade och mumsade i sig. Sen att han hade mat i hela ansiktet är ju en annan sak!

3 kommentarer:

Simon sa...

Ja det var fruktansvärt kul på bolaget den gången :) men var vi inte i Växjö?
Puss

Agnes sa...

Jo, det var vi nog fasen! Giraffen och Samarkand ser ju för sjutton likadant ut :)
Nu darling, nu ska jag slänga mig i sängen och läsa Kalle Anka ;)
Om du blir värre i natt får du komma heeeeeem!
Puss

Elin - Mamma till Edvin och bebisen i magen ♥ sa...

Haha, ja så kan man också göra ;)
O lille söta Liam som har gröt (?) i hela ansiktet...godingen :)

Kramar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam