onsdag 28 april 2010

» vår tokiga morgon

Ja, jävlar i mig vilket morgon. Vaknade vid tio i nio och Liam ska vara på dagis vid nio. Han var mycket mergörlig denna morgon, kanske är han redan så van vid att hans mamma är en stor klant? Vi slängde i oss frullen, klädde på oss i ilfart och självklart blev det bilen till dagis. När var vi framme? Tio över nio – rekord tamejfan! Liam var alldeles yrvaken när vi klampade in men han verkade väldigt nyfiken och glad ändå. Inte brydde han sig om när jag gick heller så jag är säker på att han kommer få en jättebra dag på dagis!

Nu ska jag inte sitta här och gegga utan istället göra mig redo inför en träff med tjejerna, Eve och Nadde!

2 kommentarer:

Therese sa...

Gud vad gott med sovmorgon :) Men jag förstår paniken. Sover vi för länge här så kaosar allt sig. Det är ändå 2 barn, 2 katter och 1 mamma som skall få mat, duschas (inte katterna då ;)) kläs på och så skall man få med allt till förskolan...

Elin - Mamma till Edvin och lillebror i magen ♥ sa...

Haha, det var riktigt snabbt måste jag säga ;)
Kramar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam