söndag 25 april 2010

» yihooo

image8_bigJag fick ett mail, ett sånt där som får det att pirra i magen när man läser ämnesraden. Det var från Barnshoppingbloggen som gratulerade mig till vinsten i deras tävling! Vad vann jag då? Jo, en softshell-åkpåse från The Buppa Brand! Åkpåsen finns i två utföranden; vit med grön text och cerisa detaljer eller svartvitt grafiskt "hundtandsmönster”. Jag valde den svartvita då den matchar vår svarta Brio Happy kalasbra.

“Softshell åkpåsen från The Buppa Brand är en nyhet på marknaden. Kombinationen av vind-och vattentäthet med att tyget andas gör åkpåsen till ett utmärkt ytterlager som håller ditt barn svalt och torrt i alla väderförhållanden. Perfekt under perioden april-oktober. Samma konstruktionsegenskaper som vinteråkpåsen. Tvättas i 40 grader, ingen torktumling.”

Kan kvällen få ett bättre avslut än så här? Det tvivlar jag på!

9 kommentarer:

MAMMAFIA sa...

Såg på deras sida att du vunnit! Grattis, gud vad kul!! =) *att du får vinna också och inte bara lotta ut toppenvinster själv =) * Kramis!

Geshiia - Mamma till två pojkar sa...

Grattis :)

Therese sa...

Wow! Grattis! Vilken bra avslutning på kvällen!

Elin - Mamma till Edvin och bebisen i magen ♥ sa...

Såg att du vunnit!
GRATTIS till supervinsten :)
Kan tänka mig att du sovit gott inatt :)
Kramar

AnnapåGrönkulla sa...

Grattis! Vilken fin vinst =)

Stina sa...

Ja, Grattis till dig också! Jag valde den andra färgen. Nu när vi måste köpa en syskonvagn, så har vi tittat på vagnar som skulle kunna passa i de färgerna :-)

Visst är det härligt att man kan ha sån tur!!!

KRAM Stina

Anonym sa...

Stort Grattis :-)

Carolina sa...

Jättegrattis till dig, du är väl värd vinsten! <3 kramar

Johanna - mamma till Leia sa...

va kul, grattis! den var ju jättefin! :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam