onsdag 21 april 2010

Bilköp!

IMG_3090Dagens shopping – en härlig V70 i sina bästa år!

Det har varit en riktigt lång dag och nu är man helt slut i knoppen. Men jag måste ju ändå uppdatera lite. För vart har vi hållt hus?

Efter att jag lämnat Liam på dagis åkte Simon och jag till banken där allt inför bilköpet skulle ordnas. Vi trodde det skulle ta en kvart men tji fick vi, satt i en timme och rullade tummarna. Slutligen kom vi iväg och resan till Gislaved tog vid. Efter två och en halv timme var vi framme och hälsade på vår nya bil med en provtur. Simon och jag var ganska överrens om den skulle få följa med oss hem, och så blev det. Jag fick köra den och Simon fick snällt ta mormors som vi lånat. Måste erkänna att jag var lite ringrostig då jag kört automatare i två år. Men det gick skitbra! Härlig bil att köra speciellt när man är van vid en skruttig och krasslig 855 som sjunger på sista visan. Vad som händer med den vet vi ännu inte, kanske någon där ute som behöver en reservdelsbil. Man kan ju alltid hoppas i alla fall!

Liams mormor och morbror hämtade honom på dagis idag när vi var iväg. Dom har lekt ute, fikat och myst hela dagen. Så ja, han var ganska trött nu när Simon nattade honom. Men imorgon nalkas en ny dag – dagisfri-dag till och med! Vad ska vi hitta på då? Får hoppas på fint väder så man kan ut och leka lite i alla fall sen får vi se!

2 kommentarer:

Emma Johansson sa...

Fan va snygg bilen va! :) Hoppas på att jag kan tjäna ihop pengar till en bra bil :/ Lär ta ett tag^^,

Ja, det är för jävligt att försova sig, dagen på jobbet gick sådär sen kom jag hem och bara slappat och vilat :)
Kram

Nadine sa...

grattis till nya bilen:)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam