onsdag 28 april 2010

Baby Zoobie

Om det är något som Liam håller väldigt kärt så är det sina snuttisar! Han kan verkligen inte sova utan dom. Speciellt nu på sista tiden då han vill ha dom med sig hela tiden och bara gå omkring och småmysa!

Som ni kanske redan vet pågår en tävling i samarbete med Babylooba som avslutas på fredag. När jag kikat igenom deltagarnas kommentarer har jag märkt att många tänkt köpa filten “Baby Zoobie Tama” för presentkortet som ligger i potten. Självklart blev jag nyfiken på denna populära filt så nu har jag läst lite om den och måste säga att Liam bara måste ha en sån! Han skulle älska den över allt annat, det är jag säker på! Så himla smart med gosedjur, kudde och snuttefilt i ett! Den här ligger med andra ord skyhögt på Liams önskelista!

Baby%20Zoobie%20Tama3_bigBaby%20Zoobie%20Tama1_big

“Baby Zoobies är 3 i 1: ett urgulligt gosedjur, en mjuk kudde och en gosig filt! Baby Zoobies från amerikanska Zoobie Pets är utan tvivel en utav de mest innovativa produkterna på babymarknaden. Här i form av den söta och kärvänliga sköldpaddan Tama. När man knäpper upp kardborrebandet på magen förvandlas gosedjuret till en kudde, och inuti kudden finns en fleecefilt man kan dra fram. Filten är 65x85 cm och löstagbar för tvätt. Tvättråd: Gosedjuret/kudden bör handtvättas, men filten kan tvättas i 30 grader i maskin och bör torktumlas efteråt för att bli fluffig och fin igen.”

Vill du kunna kamma hem en sån här goding? Det kan du! Det enda du behöver göra är att lämna en liten kommentar med vad just du skulle köpa från Babylooba om du vann denna tävling!

4 kommentarer:

Carolina sa...

Den är jättesöt och jag är säker på att Liam skulle älska en sådan :-) kram

Elin - Mamma till Edvin o lillebror i magen sa...

Vilken supersöt!
En sån skulle nog lillebror vilja ha också :)
Kramar

sara - tävlingar, rabatter och en massa galla. sa...

Tävlingen av valfritt Lundmyr-plagg är nu dragen.
Var det du som vann?

Sandra sa...

Min son har en i form utav en krokodil som han fick i present när han döptes. Grymt härlig!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam