onsdag 14 april 2010

» liam 14 månader

IMG_2698 Gammelmormor och Liam som idag fyller 14 månader - grattis mammas gullebulle!

Det har varit fullt upp här idag känns det som. Sara och barnen kom hit klockan tolv då jag var mitt uppe i tio telefonsamtal, sms-skrivning och dammsugning på samma gång. Efter racet med dammsugaren (rekordtid) gick vi upp till glasbruket där barnen busade omkring i lekparken i väntan på att Nadde skulle dyka upp. Det var meningen att vi skulle bli fem tjejer och två barn men Eve mådde inte bra och Krisse hade tagit fel på dag så det blev bara vi. Men vi hade trevligt ändå – fika och skitsnack funkar alltid!

Vid halv två åkte jag och Nadde till Lessebo där jag skulle på möte hos Arbetsförmedlingen. Får alltid motivation när jag varit där, kliar liksom i fingrarna efter att söka jobb och mina tidigare funderingar på en kort utbildning fick en spark i röven. Har varit inne ganska länge på att gå en kurs eller liknande inom webbdesign och Jan, min arbetsförmedlare, verkade tycka det var en bra idé. Det visade sig att han besökt min blogg ett antal gånger (hm, undrar om han läser detta?) och förstått att jag gillar just webbdesign. Gick tre år på gymnasiet inom design och konst men har inte förrän nu fastnat i allt kul man kan skapa med hjälp av en dator. Så vi får se - plugga vidare eller inte plugga vidare? Det är tamejfan frågan.

Väl hemma igen möttes jag av en glad Liam tillsammans med sin mormor och gammelmormor. Det hade gått jättebra vid dagishämtningen och dom hade busat i väntan på att jag skulle komma hem. Sen fick vi ännu mer besök; faster/gudmor Lisa och Ante. Det blev lite fika och prat där också innan dom begav sig hemåt.

Nu är Liam, Simon och Diesel ute och går en promenad i vårsolen. Härligt väder vi har! Ska nu ställa mig vid spisen och gör lite nytta innan dom hinner tillbaka!

1 kommentarer:

Plutten sa...

Vilka underbara bilder som du tar! Jag vill bara sätta tänderna i eran lilla gullgubbe till son:D

Svar; Ja, men katter är ju underbart:) Vi har fyra katter o en hund hahaha...så det är gaaanska fullt hus om man säger så!:P

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam