fredag 30 april 2010

» majbrasan 2010

Nu är vi hemkomna från valborgsfirandet. I (den ack så långa) väntan på att dom skulle tända brasan busade Liam med Veronica och Orlando. Det var ju tur att Sara med familj kom annars hade det blivit förfärligt drygt. För här i Kosta kör dom först körsång, orkester och sen (efter ca 2 timmar) tänder dom brasan. Trist om du frågar mig. Barnen blir trötta och föräldrar otåliga så lite måste jag klaga. Nere i Skruv (där jag växte upp) har dom jättemysig majbrasa. Den ligger precis vid sjön och när den tänts blir det lottdragning, körsång och bus. Trevligare, med andra ord. Kanske får åka ner dit istället de kommande åren? Men Liam verkade i alla fall ha kul och det är det viktigaste!

IMG_3554IMG_3556IMG_3543IMG_3559IMG_3561IMG_3566

3 kommentarer:

Evelina Patron sa...

Så mysigt! Du är då en mamma som ställer upp! Jag längtar dock inte alls tills Nemo ber om att gå dit:) Suck!

Elin - Mamma till Edvin och lillebror i magen ♥ sa...

Fina bilder!
Här tändes också brasan sent...men vi for dit precis i samma tid så vi bara njöt av mörkret, den stora brasan o alla fina raketer som dom sköt :)

Hoppas att ni får en jätte fin lördag!
Kramar

sara råhlin sa...

det var en trevlig stund men kallt var det liam alltid lika fin klädd å söt

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam