måndag 19 april 2010

Dunka-dunka

Jag är förvånad att jag faktiskt kunnat sova en blund. Det finns en festlokal på andra sidan av vägen och där höll dom låda hela natten. Ja, på en söndag. “För inatt, inatt är det du är det jag, och vi följer så lätt minsta motståndets lag. Mot en himmel som har nummer 7, inget stoppar oss nuuuuuuu.” ekar fortfarande i huvudet. Jäklar vilket drag det var och fan vad glad jag är att Liams sovrumsfönster vätter mot andra sidan. Annars hade dom fått höra ett och annat. Jag hade mer än gärna gått dit med min ruggugglelook och hyttit med fingret som den morgontrötta, slitna småbarnsmamma jag är. Helt okej om det varit en lördag, då är dunka-dunka tillåtet fram på småtimmarna men vafan, en söndag! Folk ska upp och jobba, barn ska till dagis. Skärpning för i helvete.

1 kommentarer:

Sara - Thaison sa...

Ring mig nästa gång. Jag är ganska bra på att hytta med fingret och känna mig som en gammal tant :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam