fredag 23 april 2010

» lek och storhandling

IMG_3297
Liam myser i mormors famn!

Idag har Liam och jag besökt Eve och hennes lille Nemo! Och vad glömde jag? Kameran givetvis! Så några bilder blir det tyvärr inte, är riktigt sur på mig själv.
Liam var skitgrinig under besöket. Nemo är ju en liten kille som gärna ska kramas, pussas och klappa och det uppskattades inte av min surpuppa. Han satt fastklistrad i mitt knä och jag fick mer eller mindre muta honom med napp och snuttisar för att han inte skulle gråta sig igenom hela vistelsen. Men så är det med småbarn, det blir aldrig som man tänkt sig!

Simon, jag, Liam och Adde åkte sen till Nybro där det vankades god middag på Nybro Kebaben. Dom bjöd Liam på en egen liten tallrik med pommes och gurka vilket uppskattades jättemycket av lillfisen! Därefter blev det storhandling på Kvantum. Trist men ack så nödvändigt!

Simon är nu iväg på fotboll. Vart har jag ingen aning om för när det vankas sportsnack slår jag dövörat till, nickar instämmande som om jag fattade precis vad han pratade om och poff så är hela samtalet glömt på två röda! Förlåt liksom.
Mamma och Adde är här nu och håller mig och Liam sällskap. När Simon kommit hem och Liam somnat så blir det lite fredagsmys med kortspelet Bankiren (här ska tjänas pengar!) och annat smått och gott!

1 kommentarer:

Emma Johansson sa...

Ja, det behöver man ;)
Åh, tackar! :)
Då får jag väl ta och svara på den nu då.
Ska klura ut något ordentligt ^^,
Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam