söndag 11 april 2010

» slut för idag, tack för idag

IMG_2533
Min duktige kille äter (helt själv) kvällens sista mål!

Äntligen har Liam gett med sig och somnat, trots vissa jag-ska-inte-sova-utan-bara-ligga-här-och-glo-i-taket-för-att-jävlas-med-dig-mamma-protester. Fick sitta hos honom i en timme innan han somnade och jag som har kasst tålamod kollade på klockan mer än en gång. Vet inte riktigt vad han har fått för sig. Innan kunde vi bara lägga ner honom och så somnade han på direkten. Men nu sen han börjat på dagis är han antagligen så van vid att ha någon hos sig hela tiden att han helt enkelt inte kan somna utan oss. Men men, det går väl över vad det lider. Brukar ju skifta ganska snabbt i de smås rutin- och vanbyten!

Nu ska jag fixa, dona och förbereda lite inför morgondagen sen blir det natti natti!

2 kommentarer:

Plutten sa...

Ni har ett väldigt gulligt litet barn. Och det känns som om jag är med i hans uppväxt för du skriver så enkelt men ändå detaljerat:D

Längtar tills jag får en liten knodd...men det lär väl ta ett år till eller så innan Robin vill knodda till sej!

Cecilia sa...

Duktig kille som äter själv så fint!
Lilly har också börjat äta med sked fast det blir klaaaddigt^^

Jag har vari så dålig på att både blogge och läsa bloggar på sistone. Lilly är som en virvelvind från morgon till kväll och river hela huset om jag inte är på min vakt. Puh.

Skönt att se att allt är bra med er iallafall. Kika förresten in hos mig snart för jag närmar mig 10.000 besökare och då blir det tävling!

Ha det bäst^^

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam