tisdag 27 april 2010

» en dag i stan

IMG_3380 Liam på väg hem från en shoppingdag i Kalmar!

Nu finally har Liam somnat. Han har varit riktigt otålig ikväll och inte kommit till ro alls. Men under tiden jag kikade på Cougar Town somnade han bredvid mig i soffan och har precis blivit uppburen till sin säng.

Efter att Simon och jag plockat upp vår lille dagiskille vid två begav vi oss in till Kalmar. Fick tag på de mesta från inköpslistan + lite till, brukar ju oftast bli så! Nu har vi rullgardin till vardagsrummet, sand i sandlådan, färgpatroner i skrivaren, ny fotoram till hallen och så vidare.
Var inte hemma förrän kvart i åtta och då kunde vi inte låta bli att hälla upp all sand i sandlådan så Liam fick leka lite. Han tokälskade det! Och det blev inte bara lek – utan provsmakning av sanden också! Jag sa inte emot för någon gång ska väl vara den första? Hans min var oslagbar och jag tvivlar på att han kommer testa igen!

Imorgon blir det ännu en runda till Kalmar för Simon och jag ska på synundersökning. Vi börjar visst bli till åren, antar jag. Men visst, jag hade brillor som liten och är inte förvånad att min syn inte är som den ska. Jag använde aldrig dom, hatade dom som pesten. Och när det var dags för körkort fick jag höra att min syn var helt okej och att glasögon inte behövdes längre. Men vi får väl se vad farbror optiker säger. För nog fan ser man som röven. Nada, med andra ord.

3 kommentarer:

Simon sa...

Fick reda på att jag förmodligen måste gå ytterligare en synkontroll här i Emmaboda för att få jobb glasögon.
Jag vann en t-shirt på radiosportens fotbollsfråga ikväll.

Puss

Simon sa...

Jadu den ena chefen säger en sak och den andra en helt annan sak. Så vi får väl se hur det blir till slut men det ska inte kosta mig en krona hur det än blir.

Vet inte riktigt vad det är för en tröja. Vann den för att jag kunde en fotbollsfråga som de ställde igår kväll. Går väl alltid att ha som jobb/tränings tröja.
Sov gott och dröm om mig ;) Puss

Elin - Mamma till Edvin och lillebror i magen ♥ sa...

Skoj med sand att gräva i!
O det är klart att man måste provsmaka på det också...hur ska man annars veta om det är gott eller inte ;)

Hoppas att ni får en jätte fin onsdag vännen!
Kramar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam