lördag 10 april 2010

» liams ljuvliga stol

IMG_2357IMG_2372IMG_2373
Liams fina
stol från Ateljé Vidagård

Idag har jag, Liam, Simon, Adde och mamma besökt den mysiga gårdsbutiken Ateljé Vidagård. Man kan inte annat än älska varenda sak där inne - jag vill ha allt och lite till! Dom har de vackraste inredningsdetaljerna, de mest personliga barnsakerna och de sötaste presentartiklarna. Nu i efterhand ångrar jag mig nåt så in i helsike att jag inte tog med mig kameran så ni får se hur charmigt det verkligen är! Men jag ska såklart dit fler gånger. Har ju hittat de perfekta doppresenterna till både Eves och Naddes bebis som ploppar ut om några veckor!

Jag måste ju berätta vad Liam fick för något fint av snälla Jennie och Kristina också – en egen handmålad stol! Den är i vårgrönt och vitt med söta pirater och så Liams namn på! Kan det bli sötare? Dom har massor av olika barnmöbler i flera färger och utföranden. Söta ramar, stolar, leklådor och pallar med motiv som prinsessor, djungeldjur och mycket mer!
Om du har vägarna förbi rekommenderar jag varmt ett besök hos Ateljé Vidagård! Om avståndet krånglar kan du också beställa handmålade och personliga barnmöbler via deras nätbutik – kika gärna in!

6 kommentarer:

Plutten sa...

MEN HERREGUUUUUD!! Vad fina saker. I'm in love...

MAMMAFIA sa...

Jättefin stol! Jag kan knappt bärga mig, längtar så till mitt paket kommer =) Kramis!

Malin sa...

Herreguuuud vad fin den är! *avis*

Linda sa...

vilken härlig butik och såååå fin stol!

Elin - Mamma till Edvin och bebisen i magen ♥ sa...

vilken superfin stol!
O en farlig affär som man inte kan annat än älska ;)
Kramar

Evelina Patron sa...

Mitt barn ska inte döpas ju, får jag present ändå ? :D

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam