onsdag 31 mars 2010

» vinnare – babydrömmen

Tävlingen i samarbete med Babydrömmen är nu avslutad och en vinnare
av ett presentkort på 500:- är utsedd, det blev nummer 88!

 Sara

Tusen tack till snälla Patrick på Babydrömmen för den generösa sponsringen och tack till alla er 105 som ville delta!
Missa nu inte mina andra pågående tävlingar – massor av fina saker man kan kamma hem, både till barnen och dig själv!

» massa kul jobb

IMG_1929Paket nummer två från Babydrömmen
Första paketet jag fick kan ni kika på här

Efter middagen åkte jag, Simon och Liam till Lenhovda för att hämta mitt andra paket från Babydrömmen. Måste säga att Pippi’s nya kollektion är sååå sööööt. Mycket lila, mycket grönt, mycket brunt och mycket blått – helt i min smak! I detta paket hade Patrick också skickat med kläder av märket CeLaVi som ska fotas – tackar jag inte nej till! Nu har jag massa kul jobb framför mig!

Simon åkte till fabriken redan vid sex-tiden ikväll vilket jag inte har något emot, då är han ju hemma redan vid tre-tiden i natt och så kan våran låååånghelg ta vid. Liam somnade för en halvtimme sedan så jag har det riktigt lugnt och skönt här hemma nu. Ljuvligt. Ska genast sätta igång med fotograferingen när jag har en stund över! Pass på, pass på.

» påsk-rabatt hos cb kids

Hos CB kids kan du handla barnkläder av svensk design, handsytt, unika plagg i få upplagor men även kombinationen av att ha lite mer kända och nyare märken. I butiken finner du märken som Geggamoja, Gangstar, JNY Design, Zizoo, Liandlo och många, många fler!

30 mars - 31 mars:
25% rabatt på Naima´s design och Ester & Konrad
31 mars - 1 april:
25% rabatt på byJezz och Geggamoja
1 april - 20 april:
20% rabatt på alla ordinarie priser! Ange koden “Agnes20%” i meddelanderutan

Kika in under mina Rabatter/Erbjudanden för att ta del av fler koder.

Dagens outfit

IMG_1912IMG_1923IMG_1918

Tröja: Me&I
Byxor: Lindex
Strumpor: Lindex

Bil skänkes?

Någon sol blev det inte men jag mår mycket bättre idag! Är fortfarande hostig men det känns som att halsen har läkt i natt och jag har inte ont i lungorna längre. Igår var det jättetungt över bröstet, samma känsla som att kedjeröka tre paket cigg. Skönt att det går på rätt håll!

Bilprovningen gick inget vidare alls. Gamla Bettan hade tolv fel. Ja, tolv. Simon kommer inte bli glad när han vaknar. Börjar nog bli dags att se sig om efter en ny Bettan är jag rädd. Om vi har råd vill säga. Jävla skitbilar som alltid ska krabba och alla dessa utgifter man inte är beredd på.
Någon därute som har lust att skänka en V70 till en helt okej småbarnsfamilj? Inte? Blocket nästa då, med andra ord.

tisdag 30 mars 2010

Aj, aj, aj

Ledsen, men nu kommer det. Ännu ett “fan-vad-synd-det-är-om-mig”-inlägg. Men det måste göras. Sorry.

Det blir tamigfan bara värre och värre. Kräktes som en kalv åtta gånger i eftermiddags. Trots att jag både käkat frukost och lunch (kan man kalla glass för lunch?) så kom inte annat än en jävla massa slem upp. Jag vill inte veta vad som händer i min kropp nu eller hur halsen ser ut. Det gör ont hela tiden. Ont när jag pratar, ont när jag sväljer, ont när jag andas, ont i hela kroppen. Hela eftermiddagen har spenderats på soffan, har mest sovit, klagat och tyckt synd om mig själv. Lagom mysigt liksom. Simon har varit en ängel. Han har handlat, diskat, lagat middag, tvättat och tagit hand om Liam.

Fattar inte hur jag ska orka med morgondagen. Upp klockan sju, Liam ska på dagis vid nio och sen ska jag till Nybro och besiktiga Gamla Bettan. Som tur väl är har mamma lovat att följa med in och köra åt mig så jag kan vila. Efter domen på Bilprovningen ska jag ringa vårdcentralen och förhoppningsvis få göra ett snabbt besök hos farbror doktorn.

Simon har precis åkt till jobbet och Liam somnade för ett par timmar sedan. Ska nu upp och bädda ner mig, sova bort det onda och hoppas på en solig och bättre dag imorgon.

Dagens outfit

IMG_1887IMG_1889IMG_1883

Tröja: Liandlo, Smått&Snyggt
Byxor: Liandlo, Smått&Snyggt
Strumpor: Sockcompagniet, Kosta Outlet Mode

» gammelmormor

IMG_1896 Liam och gammelmormor

Nu har Liams gammelmormor gett sig hemåt. Hon kom vid halv elva och jag fick rycka upp mig rejält för hon ville ut i trädgården och greja. Vi flyttade in i lägenheten i höstas och den hade stått tom i ett år så ni kan ju tänka er hur igenväxt den är. Men min mormor, hon kan utföra mirakel i fingerknäppning. Men hon tycker ju det är roligt också, det gör ju knappast jag. Kanske om man får ett eget hus i framtiden men vi har alltid hyrt och då är det inte lika skoj med trädgårdsskötsel, när det inte är ens “eget”.
Vi höll igång en timme ungefär: räffsade, sopade och påskpyntade riset hon hade plockat med sig. Blev superfint och fräscht! Tack mormor!

Mamma och Adde kom också förbi och vi kalasade på wienerbröd och citronglass innan Liam skulle hämtas på dagis. Han och de andra barnen sov när mormor och jag kom. Han var helt slut lille fisen men piggnade till när vi kom hem igen. Han har busat, rusat och pratat som attan med gammelmormor innan hon begav sig. Charmbulle number one.

» stackars mig

Fy fan, jag mår ännu värre idag. Yrsel och illamående blandat med förkylning och halsont är ingen rolig kombination alls. Fick precis veta att det förstnämnda antagligen beror på att jag drogade ner mig i gårkväll med Cocillana etyfin för att kunna sova. Kanske bäst att gå över till hederliga Bisolvon istället. Att man aldrig kan få vara frisk och kry?! Alltid något som ska krabba. Fick ta bilen till dagis även denna morgon och det är jag glad för. Jag krälade mer eller mindre från bilen till lägenheten när jag lämnat Liam och bad till Gud att överleva de tio korta metrarna. Jag vet, jag är så jävla ömklig.

Mormor och mamma ska komma på fika om ett par timmar. Var ett tag sen mormor träffade Liam nu, sist sov han under hela hennes besök. Hon vill följa med till dagis och hämta honom också och vi får väl se hur jag mår i eftermiddag. Just nu vill jag bara lägga mig på soffan och dö. Eller i alla fall blunda och spela död i en timme eller så. Men jag kan inte, har inte tid. Måste fotografera färdigt första paketet från Babydrömmen innan andra paketet kommer i veckan. Hann med jättemycket igår och nu har jag bara dreggelscarfsarna kvar. Vi får väl se hur mycket jag hinner innan jag stupar…

måndag 29 mars 2010

» vinnare – elodie details

Tävlingen i samarbete med Elodie Details är nu avslutad och en vinnare
av en napp och napphållare är nu dragen, det blev nummer 26!

Martina Holst

Tusen tack till John på Elodie Details för den söta vinsten och tack till alla er 52 som ville delta!
Missa nu inte mina andra pågående tävlingar – massor av fina saker man kan kamma hem.

» vinst på posten

 Namnlöst-1
Liams nya kläder från Småttochsnyggt

Idag väntade det ett sött inslaget paket i brevlådan. Det var de fina Liandlo-kläderna från Småttochsnyggt som jag vann hos Sanna för någon vecka sedan. Superfint och perfekt i storleken! Så imorgon kommer det upp bilder på Liam i hans fina nya outfit!

Dagens outfit

 IMG_1839IMG_1843IMG_1838

Tröja: JNY Design, CB kids
Byxor: KappAhl
Strumpor: Sockcompagniet, Kosta Outlet

» vardag igen

IMG_1791Liams fina äggkopp och Glad Påsk-kort han gjort på dagis den 18/3 - 10

Nejnejnej, har jag blivit sjuk igen? Min hals har varit konstig i ett par dagar och i natt bröt det ut - kittlande rethosta som höll mig vaken till klockan två. Känns som att jag har försökt svälja ett rivjärn om och om igen. Det var ju inte länge sen jag låg nerbäddad med feber och nu är det tydligen dags igen. Förbannade-jävla-piss-skit-rått-röv också.

Fick väcka Liam redan vid sju idag då han går på Kåvepenin veckan ut. Den måste tas en timme innan eller två timmar efter måltid så det var lite knivigt att pussla ihop morgon-schemat. Men det får bli som det blir. Han har fortfarande inget emot penicillinet vilket är toppen. När han fått den tar han tag i sprutan och suttar på den precis som om han ville ha mer. Mysunge.
Jag var riktigt lat idag och tog bilen till dagis. Det får man göra ibland, speciellt om man inte känner sig så där jättepigg och kry. När vi kom in väntade det fina påsk-saker på Liams plats i hallen. Det var ett Glad påsk-kort med hans hand i form av en kyckling och en jättefin äggkopp som han målat! Jag blev jätteglad och stolt över honom – visst är dom fina?

Tävling: Snoffs Design & Skummis

Snoffs Design och Skummis är två omåttligt populära märken bland föräldrar. Snoffs Design har ursöta barnkläder i färgglada tyger och utföranden. Även Skummis har barnkläder men också speldosor, barnvagnsfilurer och gosiga filtar!

I denna tävling har du chansen att vinna din alldeles egna favorit i deras webbutik!

Snoffs 01Jag tävlar om en valfri favorit från Snoffs Design och Skummis.
Delta hos Agnes du också!

För att delta i tävlingen:
Lämna en kommentar i detta inlägg med namn, mailadress, eventuell bloggadress och berätta vad du skulle vilja vinna från webbutiken samt storlek om du väljer ett plagg! Om du vill länka till tävlingen så vore det jättegulligt, men det är inget måste.

Tävlingen varar i 2 veckor och avslutas måndagen den 12 april klockan 21:00! Lycka till allihopa!

söndag 28 mars 2010

» paket från cb kids

Jag måste ju berätta vad som väntade när vi kom hem idag också - ett sött paket från snälla Carola på cb kids! Hon hade skickat den jättefina tröjan “Vågade ränder” i turkost från JNY Design! Jag blev superglad! Äääälskar JNY Design och färgen är ju bara för fräck!
Imorgon när Liam kommer hem från dagis ska den testas och såklart kommer det bilder på honom i sin nya tröja!

Tusen tack gulliga Carola på cb kids!

» hemma

IMG_1778 Liam äter kvällsmat

Vilken lång jävla dag, jag är helt finito i kroppen och huvudet. Helgen har varit riktigt kul och det har varit så skönt att komma hemifrån lite. Man behöver nog det ibland. Komma ifrån alla måsten, kolla på klockan, tänka på middagsmat, disk och tvätt – det skötte ju Tobias så bra! Måste erkänna att vi är ganska bortskämda efter helgen och undrar hur det ska gå imorgon när de vanliga vardagsrutinerna sätter in igen.

Jag tog sovmorgon i morse och sov till halv tio. Jag fick tvinga mig själv att kräla bort till frukostbordet där pojkarna satt och åt. Därefter blev det packning och plock innan Tobias körde oss till centralen. Vi var en halvtimme för tidiga och vår vagn var tom vilket var tur. Vi fick en jättebra plats och hann inte sätta oss förrän Liam somnade i Simons famn och sov i en och en halv timme. Jag somnade såklart också, mest för att få tiden att gå.
Vid tre var vi framme i Lessebo där mamma väntade in oss. Vi åkte och handlade, plockade upp fyra pizzor och åkte hemåt. Orkade verkligen inte ställa mig med middag idag, inte när man såg berget av väskor som behövde packas upp så det fick bli hämtmat. Fy, vad bortskämd man är nu.

Simon åkte till jobbet för en timme sen ungefär och Liam har precis somnat. Har lite att pula med men sen är det äntligen läggdags. Tidig uppstigning imorgon!

lördag 27 mars 2010

» myskväll

Vi har precis kikat på Wallander – Vålnaden, inte kanonbra men helt okej. Innan middagen stack Simon och jag bort till Hemmakväll och hyrde den, köpte 5 kg godis och coca cola. Till middag blev det fläskfilé och en massa gottinamnam. Liam var väldigt trött efter en lång och busig dag så han somnade vid halv nio i sin säng. En helt slutkörd liten fisunge. Vi ska nu ta och spela lite kort framför tv:n innan läggdags. En lång resa hem till Småland väntar imorgon!

» nordstan

IMG_1764IMG_1738IMG_1754
Liam leker med sin nya leksak

Idag har vi haft en heldag på stan – i regnet. Typiskt att det ska spöregna här när solen skiner hemma. Men vi gick ju mest inne på Nordstan där vi hade tak över huvudet. Liam somnade snällt i vagnen och sov i två timmar, lagom tills vi skulle bege oss hem igen. Lite shopping blev det givetvis också. Hittade en jättetuff tröja på KappAhl till lillfisen och så fick han en ny leksak på BR. Var meningen att vi skulle förbi Villervalla också men tiden räckte inte till (karlarna skulle ju såklart hem och glo på fotboll) så jag får väl helt enkelt dregla över de fina barnplaggen i deras webbutik istället. Men vi ska väl hit fler gånger!

fredag 26 mars 2010

» göteborrrrrrg

Jag sitter i skrivande stund i en stor mysig soffa på Hisingen i Göteborg och kikar på Let’s Dance-finalen. Vi har haft en riktigt spännande dag och kvällen har varit lugn och avslappnad.

Vid tolv-tiden skjutsade mamma upp oss till Lessebo station där äventyret började. Jag måste säga att tågresan gick över förväntan! De där tre timmarna gick jättefort, vilket jag inte vågat drömma om. Är ju lite orolig när det gäller långa resor då jag är rökare, till och med en lång biofilm kan få mig skakig och rastlös. Men det gick skitbra, kanske för att både Liam och jag somnade som stockar och sov under halva resan? Liam var jätteduktig hela tiden, han somnade sött på Simons arm, åt mackor och flörtade med medpassagerare (en bög framför och en tant bakom). Hoppas att resan hem på söndag går minst lika bra.
Klockan fyra rullade vårt tåg in på centralen där Tobias väntade. Första gången vi hälsar på hos honom och måste säga att Herr Johansson har ett himla trevligt hem. Liam har busat runt här hela eftermiddagen, skuttat i soffan och utforskat diverse skåp och lådor. Det är alltid roligt att komma hem till någon som man aldrig varit hos förut, allt är mer eller mindre som leksaker för honom då ju.
Kvällen har som sagt varit lugn. Tobias har gjort köttfärspaj som avnjutits i den gigantiska soffan (drunkvarning!) framför tv:n. En riktigt mysig dag med andra ord!

IMG_1698IMG_1701IMG_1699IMG_1716IMG_1724IMG_1721

Tävling: Smultronbyn

Smultronbyn erbjuder ett stort utbud av leksaker i trä av hög kvalité, i rolig design och till bra priser. Deras grundtanke är att leksaker ska hålla och ge glädje i generationer. De erbjuder även barnmössor, haklappar och barnförkläden i deras eget märke Smultronbarn Barnkläder.

I denna tävling har du chansen att vinna en av deras leksaker till ditt barn!

Vinnaren får välja mellan tre olika leksaker:
- Brickset, Birthday tea party (Värde 325:-)
- Doktorsväska i trä (Värde 345:-)
- Pedagogiskt trätåg (Värde 299:-)

Smultronbyn Jag tävlar om en pedagogisk träleksak från Smultronbyn Leksaker.
Delta hos Agnes du också!

För att delta i tävlingen:

1 vinstchans:
♥ Lämna en kommentar i detta inlägg med namn, mailadress, eventuell bloggadress och berätta vilken som är din favoritprodukt hos Smultronbyn.

2 vinstchanser:
♥ Kopiera bilden + texten ovan och publicera i din blogg. Skriv också om din favoritprodukt och länka till “Smultronbyn Leksaker” med adressen http://smultronbyn.noxshop.se. Om du inte har någon blogg kan du tipsa minst 3 stycken vänner via mail och en kopia till mig (agneslauedberg@hotmail.com).
♥ Besök sedan Smultronbyn, kommentera i detta inlägg och berätta vilken som är din favoritprodukt. Samt lämna ditt namn, mailadress och eventuell bloggadress. Glöm inte länken till ditt tävlingstips eller berätta att du mailat.

Tävlingen varar i 2 veckor och avslutas fredagen den 9 april klockan 21:00! Lycka till allihopa!

torsdag 25 mars 2010

» kurragömma

Nu börjar vi bli färdiga med packning och allt. Blir ju lite imorgon också som man inte kan packa ikväll, tandborste och sånt tjafs typ. Simon och jag är i full gång med att steka ägg och bacon till tåg-fikat, ska bli så gott så! Och vår lilla kylbag har vi hittat också, det har tagit oss en hel dag att komma på vart sjutton vi gömt den. Letat i varenda skåp, i varenda rum och på varenda våning. Vi kom inte ens ihåg när vi använt den senast. Men efter lite tankeverksamhet kom vi överrens om att den följde med oss i bilen till Ullared innan jul. Inte för att det hjälpte oss ett skit i sökandet. Men till slut, efter många om och men, hittade vi den! Den lille jäklen hade gömt sig under några lådor i gästrummet, fast besluten om att inte följa med till Göteborg. Tji fick du, kylbag.

Bus i barnkammaren

IMG_1681IMG_1659IMG_1679IMG_1661IMG_1664IMG_1690

» tävla, tävla, tävla!

Du har väl inte missat alla mina pågående tävlingar? Finns massor av kul och fint man kan vinna från fyra olika butiker. Klicka på bilderna för att komma till respektive tävling!

Babydrömmen 01Elodie Details 01Willvin 01Tapetshopen 01

Dan före åka-iväg-dan

Imorgon blir det åka av - vi ska till Tobias i Göteborrrrg! Har varit planerat i månader och visst har vi varit lite smått oroliga över att få stanna hemma i och med Liams öroninflammation. Men läkaren sa att det var helt okej då det är hans tredje penicillin-dag imorgon.

Vi är i gång med packningen här hemma, mycket som ska med! Tur nog har Tobias fixat en matstol och så tog han med Liams resesäng med tillbehör när han var här i helgen. Då slipper vi ju släpa med det på tåget, räcker gott och väl med barnvagn, resväskor och fan och hans moster. Ska bli riktigt kul att se hur Liam reagerar på att åka tåg också, det är ju första gången. Men han gillar det nog mer än att sitta fastspänd i en varm och trång bilbarnstol i flera timmar.

Dagen har mest gått åt till att städa, packa, pilla, plocka, ge Liam ett bad (vilket inte uppskattades) och underhålla vår lille fisunge. Han är fortfarande fast i bergodalbane-humöret, busfrö i ena minuten och skitledsen i andra. Men örat ser mycket bättre ut i alla fall och förhoppningsvis är han frisk snart igen!

onsdag 24 mars 2010

» vinnare – cb kids

Tävlingen i samarbete med CB Kids är nu avslutad och en vinnare
av ett presentkort på 200:- är utsedd, det blev nummer 49!

 Steffi

Tusen tack till snälla Carola på CB Kids för den jättefina vinsten och tack till alla er 67 som ville delta!
Missa nu inte mina andra pågående tävlingar – massor av fina saker man kan kamma hem, både till barnen och dig själv!

» mitt smultronbarn

IMG_1644IMG_1637IMG_1646
Liam i sin nya fina mössa från Smultronbyn

Idag fick jag hem ett paket på posten, det var från snälla systrarna Annika och Maria på Smultronbyn som skickat en jättesöt mössa till Liam. Mössan, från deras egna klädmärke Smultronbarn, var i tyget “moln” från JNY Design. Perfekt vår-mössa i fräsch jag-längtar-till-sommaren-färg! Just denna med moln finns även i andra färger såsom brun, röd och grön. I butiken kan du också hitta andra mössor i olika utföranden och färger – alla unika och uppsydda i begränsad upplaga!

Snart startar det en tävling tillsammans med Smultronbyn där du har chansen att vinna ett jättefint pris! Håll utkik!

Dagens outfit

IMG_1600IMG_1616IMG_1609

Tröja: H&M
Dregglis: Babydrömmen
Byxor: H&M
Strumpor: Lindex

» penicillin

IMG_1593 Min lille sjukling pustar ut i soffan

Strax efter jag publicerat tidigare inlägg ringde telefonen och det var såklart Lessebo Vårdcentral. Vi fick en tid redan efter en timme, alltså halv elva. Det blev lite smått stressigt då Liam fortfarande låg och sov men jag kastade på honom lite kläder innan det blev frukost. Mamma följde såklart med också så jag slapp åka själv. Är ju själv aldrig hos läkaren och vårdcentralen i Lessebo var det flera år sedan jag var på senast så lite moraliskt stöd behövdes.

Läkaren bekräftade att det var öroninflammation och skrev ut Kåvepenin som han ska äta två gånger om dagen i tio dagar. Både hon och mamma varnade för att penicillinet var skitäckligt och barn oftast kräks upp det igen. Men Liam visade inte min, sa inte ett ljud – han verkade till och med tycka det var gott! Blev skitförvånad, hade förväntat mig världens gallskrik och kräk överallt, men icke. Efteråt fick han dricka lite äppeljuice bara för att han varit så duktig.

Humöret har gått lite upp och ner här idag. Ena minuten är han jättepigg, jagar hunden och kastar boll. Andra minuten vill han gosa in sig och vila lite. Vi har legat och myst i soffan jättelänge, Liam och jag. Kikade på inspelade Cold Feet och han somnade i min famn. Har precis burit upp honom till sitt rum där tuppluren fortsätter. Mysunge.

» en jobbig natt

Efter att jag bloggat igårkväll och skrivit att Liam somnat så vaknade han ju såklart och hade jätteont. Hjärtskärande skrik som aldrig avtog, gick med honom i famnen för att han skulle kunna somna. Det gick inte. Till slut la jag honom i min säng på två stora kuddar och jag hann inte lägga ner honom förrän han slöt de små ögonen och börja snarka. Har läst att det gör ont för barnen att ligga ner när dom har öroninflammation så kanske blev det bättre av att ligga högt. Jag gjorde i alla fall i ordning två egna kuddar till hans spjälsäng (han har bara en lite plattare kudde) och bar in honom och la honom. Han tittade inte ens upp, bara sov och sov.

Natten har för övrigt varit orolig, har sprungit som en tätting mellan vårt och han sovrum en gång i timmen. Han har varit jätteledsen och haft svårt att somna om. Så det har varit en jobbig natt och än jobbigare blev det när klockjävlen ringde i morse.

Pratade med dagisfröken vid åtta, hon sa att om det inte var öroninflammation så kunde han få komma imorgon istället vilket vore jättesnällt då han bara går måndag, tisdag och onsdag på dagis. Sen rådde hon mig att ringa till BVC på direkten. Deras telefontid är mellan nio och tio men jag chansade och Agneta svarade, bra! Hon tyckte att hans symptom lät precis som öroninflammation och skickade mig vidare till Emmaboda Hälsocentral där Liam är skriven. Men det tyckte inte receptionisten som sa att jag istället skulle ringa till Lessebo Vårdcentral eftersom vi inte bor i Emmaboda Kommun längre. Jaha, hur fan ska ni ha det liksom? Skicka en fram och tillbaka hitan och ditan.

Ringde till Lessebo vid halv nio och har väntat i snart en timme på att dom ska ringa upp.

tisdag 23 mars 2010

» kvällspigg grinolle

Det var inte många minuter Liam sov kan jag meddela. Både Simon och jag försökte natta om honom men det var helt omöjligt. Istället fick lillskrutt följa med mig ner, vinka av pappa som skulle till jobbet, äta god kvällsmat och kika på sin mammas favvisprogram. Tisdagar är heliga för mig! Dating in the dark, Desperate Housewives, Cougar Town och Christine får man bara inte missa, samtidigt spelar jag in The Mentalist på trean. Ja, jag vet. Jag är ett freak. Men det skiter jag i!

Min lille fis har lagt sig nu i alla fall, äntligen. Trodde aldrig att han skulle somna så som han rullar runt och skuttar i sängen.
Har passat på att läsa lite om öroninflammation också när jag fått en stund över. Det är första gången för Liam och jag kan inte minnas att jag själv har haft det, därav “pluggandet”. Han har de flesta symtom är jag rädd men det var skönt att höra att det inte smittar i alla fall. Tänkte jag skulle ringa till dagis imorgon och höra om det är okej att han kommer ändå. Eller är det helt korkat av mig? Efter lämningen ska jag slå en pling till BVC och förhoppningsvis få en tid och då kan jag ju bara plocka upp Liam på vägen. Så att han i alla fall får leka och träffa kompisar ett par timmar imorgon. Vi får se vad dagisfröken har för utlåtande. Det vore ju synd om han skulle behöva missa en dag till den här veckan. Är så förbannat trött på dessa jävla sjukdomar nu. Kan vi inte bara få vara friska? Gah!

» öroninflammation?

IMG_1584IMG_1586IMG_1585
Liam leker med sin morfar

Fikastunden med Eve var jättetrevlig. Vi satt och bara päste, åt och pratade i en och en halv timme. Vid två hämtade vi upp våra små pojkar på dagis, Nemo var glad och sprallig medans Liam blev jätteledsen när han fick syn på mig. Vet inte om det var att han saknat mig eller om det var att han inte ville följa med hem. Ingen aning, men han såg väldigt sömnig ut i vagnen så kanske berodde det på att han var trött.

Vid fyra mötte jag upp pappa i Broakulla där vi skulle hämta pellets till vår kamin. Jag var ganska överflödig och hade egentligen inte behövt följa med. Stod mest och tittade på som en annan idiot. Men då vet vi ju det tills nästa gång! Medans pappa och Simon hjälptes åt att bära pellets till källaren lagade jag middag till de stora starka karlarna, potatismos och bullens blev det vilket verkade uppskattat. Senare vaknade Liam som var väldigt blyg för sin morfar, dom träffas ju inte så ofta så det är ju kanske inte så konstigt. Men sen släppte det lite och han ville till och med komma upp i knät på honom. Självklart var jag där och knäppte några bilder!

Jag är precis hemkommen ifrån lägenhets-titt på Björkvägen. Mamma letar mindre nu när Adde (antagligen) ska flytta och jag följde med som moraliskt stöd. Fin lägenhet, men ack så liten. Vi får väl se om vi kan hitta något bättre till henne i samma prisklass, något måste det ju finnas här i lilla Kosta.

Vår lille fis har nu gått och lagt sig, han var väldigt ledsen ikväll. Simon upptäckte innan att hans vänstra öra har klibbat igen och han skriker så fort vi rör vid det. Mamma trodde det kunde vara öroninflammation så jag ska slå en pling till sjukvårdsupplysningen och höra lite. Imorgon blir det ett tidigt samtal till Agneta på BVC också, så får vi se vad hon säger om saken. Kan ju faktiskt vara på grund av det han har haft feber i helgen, det vet man ju inte. Alltid är det nåt skit som går.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam