lördag 20 mars 2010

» middag hos gammelmorfar

IMG_1450IMG_1432IMG_1398
Vår lille febrige kille hos gammelmorfar

Nu är vi hemkomna, mätta som satan! Det bjöds på middag och efterrätt, mycket prat och bus blev det också. Dock var inte Liam på humör för att leka, är rädd att han har blivit sjuk - igen! Näsan har runnit i två dagar nu och under middagen höjdes temperaturen i den lilla kroppen. Han var kokhet, ville bara sitta i knät, gosa och sova i famnen mest hela tiden. Det är inte alls likt honom, han brukar ju prata, leka och härja runt som rackarn annars. Har faktiskt aldrig varit med om att han varit så här febrig och trött förut. Något annat som visar att han inte mår bra är att han har velat ha nappen och snuttisarna hela eftermiddagen. Annars använder han bara dom när det ska sovas.

Vi har precis tagit febern på honom och han hade 39,4 i ena örat och 39,5 i andra. Känns inte alls bra det här. Han har fått alvedon också så kanske blir han lite bättre snart, annars blir det nog ett par samtal till sjukvårdsupplysningen och en runda in till sjukhuset.

6 kommentarer:

Linda sa...

hoppas han kryar på sig snart.

Elin - Mamma till Edvin och bebisen i magen ♥ sa...

Fy för alla förkylningar som härjar nu...hoppas att han kryar på sig snart!

Kramar

Plutten sa...

Stackars lillen! Massor med förkylningar för oss alla nu, men hoppas att han snart piggnar på sej!

Sandra sa...

Stackars lille Liam, hoppas han snart kryar på sig.

Evelina Patron sa...

pussa busen från mej o hoppas att det blir bra fort. Ibland går det över på en natt. Hoppas!
Fan va söt din morfar är förresten med, skit gulig:)

Sara - Thaison sa...

Stackarn är han sjuk. Hoppas att han mår bättre idag så ni slipper åka till sjukan.

Låter som ni haft en bra helg. Många aktiviteter och träffar. Själv gör vi än så länge ingenting här hemma denna söndag. Tess är hos grannen. Viktor ligger i poolen och jag och mannen sitter framför varsin dator.

kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam