torsdag 11 mars 2010

» hos liams mormor

IMG_0808IMG_0813IMG_0817IMG_0802
Liam busar med mormor i sängen

Klockan halv sex var vi nerbjudna till mamma där det vankades middag – godaste gulaschsoppan i hela hela världen. Perfekt då jag vaknade med halsont och förkylning idag så det släppte lite tack vare den starka maten. Efterrätt hade hon gjort också, vaniljglass och frukt i ugn med vit choklad. Mmm! Simon åkte till jobbet efter all mat, började lite tidigare ikväll så han kommer hem i tid i natt istället. Liam och jag stannade däremot. Liam hade fullt upp med att leka, dansa och riva ner massa kul från hyllor. Mormor har ju så himla mycket roliga saker man kan ta sönder!

Förresten så har jag fått ett paket på posten idag. Det var de söta skyltarna från Gullgrodan som jag vann hos Rabatter på nätet. Jättefina, tack!

2 kommentarer:

FLOOSAN sa...

jätte härlig blogg, keep up the good work

Malin sa...

Nej men guuud vad fina dörrarna blev! Där har hon skrapat på duktigt! Hoppas att Magnus skrapar lika bra när vi ska renovera de dörrar som används inne i huset ;)
Kram kram!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam