måndag 8 mars 2010

» fika med naddebadde

Vid ett mötte jag upp Nadde på Kosta Outlet för att sedan gå till Kosta Kafé och fika litegrann. Räkmacka för min del och världens största räksallad till the pregnant woman. Hon hade köpt en födelsedagspresent till Liam också, en jättesnygg skjorta från Lindex. Tack! Den kommer bli perfekt till sommaren!
Mamma kom förbi och tog en kopp kaffe innan vi drog oss till dagis klockan två. Liam blev jätteglad när vi kom – gosade, skrattade och pratade! Skjutsade därefter hem Nadde och vi fortsatte till Konsum där det handlades hem lite bra-att-ha.

Nu är vi hemma i alla fall och både mamma och Adde är här. Liam är i full gång med att busa och Simon sover fortfarande. Får nog ta och väcka min gamla man, som är trött efter en natt på fabriken.

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam