söndag 21 mars 2010

Baj baj lillebror

Liam sover sedan åtta och jag har bara behövt gå upp en gång efter napptapp. Hoppas verkligen han får sova hela natten utan griniga avbrott. Hade ju varit kalasbra om han kunde gå till dagis imorgon också, så onödigt att missa när han ändå bara är där femton timmar i veckan. Men vi får se vad febertermometern säger om saken.

Har glömt att berätta att lillebror åkt till Stockholm idag. Fem-sex timmar i en buss vid nio på morgonen – jag är inte avis för fem öre! Han skulle bo hos några vänner ett par dagar och imorgon(?) blir det anställningsintervju på Gröna Lunds “Tyrolen”. Håller tummarna för att han får jobbet! Eller ja, jag ser gärna att han bor kvar här nere i Småland men han vill ju verkligen flytta till huvudstaden, så jag kan inte göra så mycket åt det. Huvudsaken är att han trivs och mår bra, plats spelar kvitta egentligen även om det blir 50 mil norrut.

Jag är just nu i full gång med att tävla en massa i tävlingsbloggen, annars kan man ju inte vinna heller. Har inte tävlat på skitlänge, tiden har inte riktigt funnits så jag tar igen det nu istället. Här ska det kammas hem fina priser! Jajamänsan.

1 kommentarer:

Denise sa...

sv: Lycka till i tävlingen!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam