onsdag 17 mars 2010

Agnes nya extraknäck

Jag har tidigare gjort lite småjobb åt olika företag (inga namn nämnda) där jag designat diverse saker, redigerat bilder och så vidare. I gengäld har jag fått presentkort och lite smått och gott. Nu har jag fått ett nytt roligt projekt att sätta tänderna i och jag är så förväntansfull och glad att jag snart spricker! Men till skillnad från de andra företagen får jag skryta lite denna gång – vilket jag verkligen vill. Är man glad över att få förfrågningar och uppskattning av det man gör (och det man älskar) så vill man såklart berätta om det!

Det är som så att jag igår fick världens roligaste extraknäck av min nya samarbetspartner Babydrömmen. Dom behövde någon som kunde fota deras PIPPI-kollektion och redigera bilderna på ett “proffsigt” sätt. Missförstå mig inte, jag är verkligen inget proffs. Bara en amatör-fotograf som älskar att fota och pilla i Photoshop. Men det har ni väl märkt kanske? Men visst är det roligt att få höra att det man gör är bra? Att det man tycker om att göra är helt okej och att man inte är så kass som man egentligen tror?

Just nu svävar jag på moln för i skrivande stund är det ett STORT paket på väg till mig med DHL. Underbart spännande och galet nervkittlande!

Och det bästa av allt – jag får behålla alla produkter jag fotograferar!

10 kommentarer:

Carolina sa...

Men WOW - gud så roligt, stort GRATTIS! :-) kramar

Evelina Patron sa...

Grattis älskling, det vart ju skit roligt för dej!!! Så glad för din skull, du låter verkligen skit glad! Lycka till, du är grym!!!
PUSS

Sara - Thaison sa...

Nämen vad roligt - GRATTIS! Jätteroligt. Särskilt när du får behålla kläderna (ler). Du kanske kan pilla lite med deras hemsida oxå för den var lite magert gjort. Fy vad tasktig jag var nu MEN dina två bloggar är ju jättefina så då tänkte jag att du kunde hotta upp deras :)

kramis

petrapirat sa...

oh my god! för nu blev man ju inte ännu mer avundsjuk.. ha ha! verkligen jätteroligt för dig :) du är så himla kreativ så det förtjänar du!


kram kram*

Sandra sa...

Kul Agnes !!!! Grattis !!!!

Agnes sa...

Tack Sandra! :)

Sara - mamma till Nova sa...

Hehe, Okej. Men han va riktigt sööööt. =D
Vad ha du gjort idag?

Cia sa...

Grattis! Vad skoj :-D

Mrsfunky sa...

Vad roligt att få credit för det du gör och få redigera deras bilder. Grattis! =)

Jag har precis köpt photoshop och har tänkt att börja litegrann, men verkar inte hitta tiden. Skulle verkligen vilja kunna redigera mina bilder, det verkar så kul!
Hoppas du får en fortsatt trevlig kväll! Ha det gott! Kram =)

ToniLoves sa...

Ett stort grattis från mig :D

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam