lördag 6 mars 2010

» kalajs

Vi är hemkomna från bonusgammelmorfars födelsedagskalas. Simon ör fortfarande sjuk så han fick stanna hemma men Liam, jag, mamma och Adde åkte i alla fall. Det vankades dansk fläskfilé till middag, marängsvisch till efterrätt och kaffe och tårta till efterefterrätt. Gissa om man har gått upp ett par kilo nu? Hujedamej vad mat. Liam blev väldigt trött och grinig efter efterrätten så han och min mamma la sig i sovrummet för att vila lite. Vi andra hann spela lite kort i två timmar innan dom vaknade igen. Skönt att han har blivit tryggare att sova borta utan vare sig snuttisar eller sin säng, är nog tack vare dagis!

IMG_0493IMG_0496IMG_0509IMG_0520

2 kommentarer:

Plutten sa...

Låter ju som en underbar dag det där! :) Var på middag med arbetet igår jag med, tänk vad glad man kan bli av god mat;)

Emma Johansson sa...

Ja, det är alltid kul att vara med och tävla! :) Och så hoppas man självklart på vinst!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam