måndag 15 mars 2010

» en helvetesnatt väntar?

Liam är vaken. Med besked. Han vaknade till (igen) för en halvtimme sedan, jätteledsen. Tröstade, vaggade, vyssade så gott jag kunde. När jag var på väg att smita ut (trodde att han somnat) ställer han sig upp i sängen och kastar nappen, för tusende gången, åt helvete och ger mig världens smile på det busigaste vis han bara kan. Jaha, det var den halvtimmens tröstande. Great! Igår somnade han ju in så snällt, varför ska det krångla när det är tidig uppstigning imorgon för? typiskt.
Han fick i alla fall följa med ner, det var inte ens någon mening att försöka natta om honom. Så nu är han i full gång – pratar, flänger fram och tillbaka, busar och dansar. Vad ska det bli av den här kvällen/natten? Vi får väl se hur trött mamma Agnes är imorgon när det ska rullas bort till dagis. Kan knappt bärga mig.

2 kommentarer:

ToniLoves sa...

Jag är inte dugg avundsjuk på dig just nu, inte roligt med sådana nätter, tror att vår minst börjar bli sjuk och då vet man vilka nätter som väntar, men jag håller mina tummar och tår att vi slipper det här :D

Coolt med en egen sida på FB, jag blir naturligtvis ett fan så fort jag loggar in :D

Sara - Mammma till Nova sa...

ÅÅÅHHH vilken söt header. :D

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam