onsdag 10 mars 2010

» mera fika

Som utlovat blev det inget trynande här i morse, jag steg upp direkt när klockan ringde. Eller.. ja, två snoozningar gills väl inte? Men i tid till dagis kom vi i alla fall, utan stress! Och så slog jag två flugor i en smäll och tog med Diesel också. Han brukar inte få följa med annars då jag är rädd att han kommer yla som en påtänd älgko av att sitta och vänta på mig utanför. Men han var superduktig! Sa inte ett pip, kanske på grund av näven med godis han fick pyssla med under tiden? Jag vet inte, men stolt är jag. Duktig vovve!

Om en halvtimme ska jag slänga på mig lite ytterkläder och rulla bort till Kosta Kafé. Eve och jag ska nämligen fika och prata lite innan vi hämtar våra gossar på dagis klockan två. Ska bli riktigt kul!

2 kommentarer:

Cia sa...

Det finns något till dig i min blog.
Kram Cia
http://cia-b.blogspot.com/

Sara - Thaison sa...

påtänd älgko -asgarv!!!!

Ja, det är jättelyxigt med städerskan jag är sååååå nöjd och ångrar att jag inte gjort det tidigare.

kramis

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam