måndag 15 mars 2010

Dagens outfit

IMG_1158IMG_1168IMG_1167

T-shirt: H&M
Byxor: H&M
Strumpor: Lindex

5 kommentarer:

pialena sa...

Hejsan!
Vilken trevlig blogg du har. Gillar att kolla in dagens outfit på söta barn. Jag har själv en son som är ca 13 månader. Ungefär i samma ålder som din lille kanske? Han är ju hur söt som helst din pojk ! Urgullig!!
Blev lite nyfiken. Hur gör ni med mat till din lille. Lästa nånstans om middag på Mc donalds (var han med er då?). Brukar han få burkmat alltid el ibland när er mat inte passar honom ? Han ser så lagom rund o go ut. Min kille är så kinkig med maten. När han äter mkt så ska det vara lax, potatis, sås o ärtor el burkmat. Annars petar han mest i maten. Det hade ju varit så enkelt om han gluffsade i sig allt. Vill att han ska runda till sig lite han är så smal. (inget ngn på bvc sagt ngt om men man undrar ju ändå)
Det blev långt det här o ett konstigt ställe att ställa frågan på kanske... men ville mest säga att du har en super trevlig blogg o e urgullig son ! Hoppas du fortsätter med dagen outfit :) (själv har jag en blogg som jag aldrig orkar skriva i längre,haha)
hälsn /pialena

Anonym sa...

E han söt, eller e han söt? Mormors kille!!

Emma Johansson sa...

Hej,
Det krånglade lite men om du kikar in nu så får du se två filmer och bilder på han med färg och efter badet :)
Ja, han är verkligen underbar fast hans förflutna så älskar han barn också det känns underbart! Läs gärna berättelsen om honom också när du ändå är inne och tittar på bilderna. Den ligger längst vänsterkanten på hemsidan :)
Kram

Sara - Thaison sa...

Finaste Liam :) Så söt så söt. Fast kanske inte igårkväll när han vägrade att somna ;) Viktor har gjort det ett par kvällar på raken och det är lönlöst att försöka få honom att somna så det är bara att ta upp honom och låta honom vara upp en stund till.

Ikväll blir det dock kalas igen så då ska han nog få leka av sig.

kramis på dig,

Sara - mamma till Nova sa...

Hur söööt liten flicka som helst!! =D

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam