fredag 19 mars 2010

Recension: Kram Barnkläder

Vad låg det för något i det andra paketet från igår nu då? Jo, en urgullig tröja från Kram Barnkläder som snälla Jessica skickat! Namnlöst-1

Jättemysig tröja i mjukaste bomull med ljuvliga hjärtan på! För vem har sagt att killar inte kan ha hjärtan? Det är just det som Jessica har strävat efter – att skapa en retroinspirerad kollektion med unisex kläder för de minsta. Hos Kram Barnkläder finner du vackra och praktiska klänningar, söta tröjor, gulliga kjolar och mysiga sparkbyxor. Alla med hjärtan!

Hon fick sin idé 2003 när hennes första dotter föddes. Som så många andra föräldrar födda på 70-talet, så saknade hon kläder med den rätta känslan och estetiken. Kläder utan Hello Kitty och disneymotiv. Kläder som tjejer kan vara söta och praktiska i utan att för den skull se ut som små prinsessor. Och visst kan killar ha kläder med hjärtan på. Actionfigurer i all ära men ett litet Kram-vänligare alternativ är ju aldrig fel, tycker hon.

Hjärtan är för henne en riktig 70-tals klassiker. För att det inte skulle bli för gulligt så valde hon färgerna brunt och grönt. Det blir en fin kontrast till modellerna. Den enkla och rena estetiken gör kläderna lättkombinerade med andra färger eller stilrent med kläder i svart/vitt.

Jag hittade till Kram Barnkläder av en ren slump och fastnade direkt för plaggen i det gulliga tyget. Klänningen Rut är en utav mina favoriter, söt som socker! Dock tror jag inte Liam skulle uppskatta den lika mycket som jag skulle göra. Istället blev det tröjan med tryckknapp i halsen och enfärgad mudd i ärmslutet. Lika ljuvlig den och Liam kommer att bli så fin i den!

Jag är supernöjd med tröjan och den kommer användas flitigt här hemma. Tusen tack, Jessica!

2 kommentarer:

Elin - Mamma till Edvin och bebisen i magen ♥ sa...

Kram har så underbara barnkläder!
Har förälskat mig i deras bebissparkbyxor...det är ett plagg som liten bebis i magen bara måste ha! :)

Kram

Sara - Thaison sa...

Kram - hm aldrig hört tidigare. Riktigt snygg tröja. Nu måste jag in och kolla på Rut klänningen :)

Hoppas du får en härlig helg,
kram
sara

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam