lördag 27 mars 2010

» nordstan

IMG_1764IMG_1738IMG_1754
Liam leker med sin nya leksak

Idag har vi haft en heldag på stan – i regnet. Typiskt att det ska spöregna här när solen skiner hemma. Men vi gick ju mest inne på Nordstan där vi hade tak över huvudet. Liam somnade snällt i vagnen och sov i två timmar, lagom tills vi skulle bege oss hem igen. Lite shopping blev det givetvis också. Hittade en jättetuff tröja på KappAhl till lillfisen och så fick han en ny leksak på BR. Var meningen att vi skulle förbi Villervalla också men tiden räckte inte till (karlarna skulle ju såklart hem och glo på fotboll) så jag får väl helt enkelt dregla över de fina barnplaggen i deras webbutik istället. Men vi ska väl hit fler gånger!

3 kommentarer:

Therése sa...

Hej hej. Hoppas att ni har det bra. Hälsa till Tobias från oss. Hörde att du vill gå till Villervalla. Dom har öppnat en affär i Kalmar idag, bredvid Leos Lekland. Ha det gott.
Kram /Therese

Ulrika - foto - Jonasson sa...

Regn här som där..tyvärr :S Men men, snart är det sommar ;)

Kram

Ps! Ny tävling hos mig :) Ds

Elin - Mamma till Edvin o bebisen i magen sa...

vilken rolig leksak du köpt!
O synd att karlarna hade så bråttom hem...för villervallas kläder är så himla fina :)

Kramar på dig!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam