fredag 26 mars 2010

» göteborrrrrrg

Jag sitter i skrivande stund i en stor mysig soffa på Hisingen i Göteborg och kikar på Let’s Dance-finalen. Vi har haft en riktigt spännande dag och kvällen har varit lugn och avslappnad.

Vid tolv-tiden skjutsade mamma upp oss till Lessebo station där äventyret började. Jag måste säga att tågresan gick över förväntan! De där tre timmarna gick jättefort, vilket jag inte vågat drömma om. Är ju lite orolig när det gäller långa resor då jag är rökare, till och med en lång biofilm kan få mig skakig och rastlös. Men det gick skitbra, kanske för att både Liam och jag somnade som stockar och sov under halva resan? Liam var jätteduktig hela tiden, han somnade sött på Simons arm, åt mackor och flörtade med medpassagerare (en bög framför och en tant bakom). Hoppas att resan hem på söndag går minst lika bra.
Klockan fyra rullade vårt tåg in på centralen där Tobias väntade. Första gången vi hälsar på hos honom och måste säga att Herr Johansson har ett himla trevligt hem. Liam har busat runt här hela eftermiddagen, skuttat i soffan och utforskat diverse skåp och lådor. Det är alltid roligt att komma hem till någon som man aldrig varit hos förut, allt är mer eller mindre som leksaker för honom då ju.
Kvällen har som sagt varit lugn. Tobias har gjort köttfärspaj som avnjutits i den gigantiska soffan (drunkvarning!) framför tv:n. En riktigt mysig dag med andra ord!

IMG_1698IMG_1701IMG_1699IMG_1716IMG_1724IMG_1721

4 kommentarer:

Carolina sa...

Så härligt det låter, och kul att ni är i Gbg :-) kram

Elin - Mamma till Edvin och bebisen i magen ♥ sa...

han är så underbart SÖT Liam!
Såna underbara ögon :)

Skönt att resan gick bra!
Det är guld värt när ens barn somnar o sover gott när man reser...annars kan det lätt bli lite jobbigt ;)

Hoppas att ni får en fortsatt trevlig helg!
KRAM!

Linda sa...

skönt att resan gick bra! många fina bilder!

Sara - Thaison sa...

Skönt att tågresan gick bra och gött att ni båda fick er en varsin tupplur :) Tobias är en vän, familj, kollega??

Fortsätt njut på Hisingen. Hörde att det regnade där.. pratade med min plastpappa som bor där ute :)

kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam