onsdag 31 mars 2010

» massa kul jobb

IMG_1929Paket nummer två från Babydrömmen
Första paketet jag fick kan ni kika på här

Efter middagen åkte jag, Simon och Liam till Lenhovda för att hämta mitt andra paket från Babydrömmen. Måste säga att Pippi’s nya kollektion är sååå sööööt. Mycket lila, mycket grönt, mycket brunt och mycket blått – helt i min smak! I detta paket hade Patrick också skickat med kläder av märket CeLaVi som ska fotas – tackar jag inte nej till! Nu har jag massa kul jobb framför mig!

Simon åkte till fabriken redan vid sex-tiden ikväll vilket jag inte har något emot, då är han ju hemma redan vid tre-tiden i natt och så kan våran låååånghelg ta vid. Liam somnade för en halvtimme sedan så jag har det riktigt lugnt och skönt här hemma nu. Ljuvligt. Ska genast sätta igång med fotograferingen när jag har en stund över! Pass på, pass på.

4 kommentarer:

Simon sa...

Hej Älskling har letat lite bildelar och hittat lite billigare saker men sen är ju frågan hur kvaliten är på de. Men får väl höra med Stefan.
Ses imorgon puss

sara sa...

Vad kul. finns dom där grejerna på hemsidan med? ser dom inte där??

Agnes sa...

Hej Sara! Kommer inte in på din blogg? Kläderna på bilden finns nog inte i butiken ännu men är säkert på gång. Du får vänta med att bränna presentkortet på ett tag annars. Supersöta kläder nämligen! :)

Linda sa...

åh vad fina kläder!!!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam