söndag 21 mars 2010

» på rätt håll?

Liam är mycket piggare idag. Näsan tokrinner fortfarande men febern har gått ner i alla fall. Fisungen har precis vaknat efter ett par timmas sömn. Han missade både det ena och det andra under tiden han sov. Mormor, Arne och mamma kom nämligen och överraskade med ett besök. Vi fikade och spelade kort i väntan på att Liam skulle vakna. Men han bara sov, sov och sov. Dom åkte i alla fall hem utan att fått gosa med honom men mormor lovade att komma på torsdag istället.

Jag är nu igång med middagen här. Simon ska glo på fotboll i Emmaboda klockan sex och sen åka direkt till jobbet så det blir en tidig söndagsmiddag. Mamma skulle komma förbi ikväll också och hålla oss sällskap. Vad som händer mer ikväll har jag ingen aning om. Underhålla min lille sjukling och kanske titta på en film. Usch, jag vet inte. Men det är ju söndag och då behöver man faktiskt inte göra ett skit. Så det så.

2 kommentarer:

Elin - Mamma till Edvin o bebisen i magen ♥ sa...

Det är det som är det härliga med söndagar...då ska man bara sitta ner o ta det lugnt ;)

Trist för mormor att Liam sov sig igenom hennes besök....hoppas att han är vaken på torsdag när hon kommer igen :)

Kramar

Emma Johansson sa...

Ja, jag är glad att Ozzy hamnat hemma hos oss och vi försöker få honom att trivas så gott det går :)
Man borde ha körkort på djur som man får visa upp om man är värd att få ha djur :) Det enda jag tror Ozzy saknar är en hundkompis så till hösten, om allt går som jag vill, så ska vi nog skaffa en liten kompis till honom :) Tack så mycket för vinsten! Jag har aldrig sett någon cult design i verkligheten så nu äntligen! :) Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam