torsdag 18 mars 2010

» vår morgon

IMG_1250 Gladfisen är redo att rulla till dagis!

Mysunge, gullebulle, pom-pom-fis. Mammas älskling, du är världens goaste – förutom när du väcker mig vid fem om morgnarna. Det var en trött Agnes som fick sitta vid hans sida i morse. Han var klarvaken, inte jättesprallig och pigg, men inte fasen skulle han blunda och somna om. Han bara låg där, mös med sina snuttisar och skrek till så fort jag rörde mig. Envis som synden – vem har han det efter?
Vid halv sex messade jag till Simon och frågade när han skulle komma hem från jobbet. Klockan sex kom han äntligen och bytte av mig så då fick jag krypa tillbaka till sängen och sova i en och en halvtimme innan klockan ringde. Ljuvligt.

Lämningen på dagis gick jättebra. Det finns en liten tjej där som också heter Agnes, hon är urgullig! I början var hon väldigt blyg och reserverad men så fort man kommer nu lyser hon upp som en liten sol! “Titta, Liam kommer! Liam kommer!” En framtida svärdotter kanske?
Liam släppte taget om mig ganska fort idag, tog en liten sväng bland leksakerna och sen råkade han halka och ramla ner på golvet. Agnes tittade på honom, klappade honom på huvudet och sa; “Det gör ingenting, Liam.”
Vadå charmig? Goa ungar!

3 kommentarer:

Elin - Mamma till Edvin o bebisen i magen ♥ sa...

Det är inte alltid lätt med morgonpigga barn...tro mig jag vet, Edvin har nästan hela sitt (snart) treåriga liv varit extremt morgonpigg... ;)

Hoppas att du får vila lite under dagen istället!
kram

Carolina sa...

Naw, så sött - härligt att det går bra vid lämning! kram

Sara - Thaison sa...

hua vad tidigt Liam vaknade!! Borde vara förbjudet :) Men hur söt var inte lilla Agnes då- det gör inget, Liam :)

Jag borde oxå åka och storhandla men det är ju såååååå tråkigt. Mycket roligare och skönare att sitta och blogga :)

kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam