måndag 8 mars 2010

Dagis igen

IMG_0596Liam äter frukost

Precis hemkommen från dagis och saknar min plutt redan. Men han verkade komma in i det ganska fort och var inte så klängig som han brukar. Annars vill han gärna suga fast vid mitt ben och inte inte släppa taget men han tog istället en liten upptäcktsfärd och lekte med bollar och annat. Visst blev han lite ledsen precis när jag skulle gå men det är inget som lite leksaker inte kan råda bot på.

1 kommentarer:

Sara - Thaison sa...

Visst skär det i mammahjärtat när man lämnar barnen och de blir ledsna men jag har aldrig hört att de gråter för lång stund efter föräldrarna åkt därifrån. Min Viktor kan vara likadan medan Tess bara försvinner utan att varken ge än en kram eller säga hejdå.Det är oxå lite konstig känsla.

Ja, de där jädrans ormarna. Jag blir galen. Bara tanken på barn och ormar gör mig livrädd.

kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam