lördag 20 mars 2010

» fredagsmyset är till ända

Vi bjöd upp mamma och Adde ikväll på tacos, mumsigt och mysigt! Kikade på Så ska det låta innan det blev en runda plump och två rundor 31. Nu har halva familjen gått hem till sig, Liam sover sedan ett par timmar tillbaka och jag funderar på att krypa till kojs också snart. Simon vill däremot sitta uppe lite innan läggdags, han jobbar ju natt i veckorna så hela hans dygnsrytm är helt upp och ner. Brukar alltid bli att jag går och lägger mig innan honom om helgerna nu för tiden då jag måste upp och ta Liam om morgnarna när Simon sover. Sambon gav mig dock sovmorgon idag vilket var mycket tacksamt!

Imorgon får vi storfrämmat från självaste Göteborg – Tobias. Vi ska ta en fika och sen blir det en runda på Glasshopen och Köpmanshuset. Ska bli kul!
Klockan två är vi bjudna på middag i Skruv hos min morfar och hans fru. Dom skulle sitta barnvakt åt Jesper och Martina (min styvmorbrors barn) i helgen så då har Liam några att leka med också. Kameran får självklart följa med också!

2 kommentarer:

Therese sa...

Svar: Aha, vad spännande! Själv kan jag ingenting om photoshop, men är grymt impade av de som kan :) Lycka till och hoppas man får läsa på bloggen hur projektet går. Hoppas ni får en rolig lördag, själva ska vi hålla på med ommöblering.

Elin - Mamma till Edvin och bebisen i magen ♥ sa...

Här hemma får jag oftast få o lägga mig själv jag också...men det beror på att min sambo alltid lyckas somna på soffan framför tvn ;)

Låter som att ni kommer att ha en toppen fin lördag. Härligt :)

Kramar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam