måndag 15 mars 2010

» min lille grinolle

Liam har varit en riktig liten grinolle ikväll. Bara velat vara i famnen, så fort man satte ner honom blev det gallskrik och han vägrade också äta kvällsmat. Vid sju gick jag upp och la honom och han skrek en bra stund innan han till slut somnade. Har ingen aning om vad det var med honom. Kanske ont i magen? Eller kanske han bara var väldigt, väldigt trött. Han vaknade vid tio igen och var jätteledsen. Nappen hade han kastat långt åt helsike och snuttisarna låg på golvet. Men han somnade om i alla fall och det var ju skönt. Får bara hoppas han sover hela natten för imorgon är det dags för dagis igen. Det var stängt där idag så Liam får istället ta en extra dag på torsdag vilket är jättebra, så han inte missar något skoj!

1 kommentarer:

Cecilia sa...

Tack snälla du för din fina kommentar. Det värmer med såna ord när man har det tufft i livet.

Stackars Liam då. Han har inte feber? Lilly blir väldigt gnällig och vill bara sitta i famnen och kramas när hon har feber.
Vi får hopas att han bara är trött som du sa och att han är gladare imorgon^^

Sköt om er^^
Kramar Cecilia

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam