tisdag 16 mars 2010

» rapport: helvetesnatten

Jag hann titta på två stycken inspelade program, Familjen Annorlunda och Spårlöst, igårkväll/inatt när Liam var som piggast. Två program. Han visade inte ett tecken på att vara trött, bara massa bus i blicken. Vid halv två fick det dock vara nog. Jag nattade honom och det tog en bra stund innan han somnade. Klockan två fick jag äntligen släcka lampan, begrava mig i täcket och sova. Underbart.
Inte lika underbart var det när klockan ringde 7:30 imorse. Det var en trött mamma som lunkade in i barnkammaren och klädde sitt lika trötta busfrö.

Lämningen på dagis gick över förväntan. Första dagen på veckan brukar vara lite sisådär då han inte gärna vill lämna min sida för en sekund. Men det gick skitbra, kanon. Han sa inte ett ljud när jag vinkade hejdå heller, bara lekte med alla roliga saker som han antagligen saknat. Riktigt skönt. Nog går det på rätt håll alltid!

2 kommentarer:

ToniLoves sa...

Så du slog två flugor i en och samma smäll, snacka om multitasking :d

bagerskan sa...

Småbarnslivet är underbart! *ler*
Dottern vaknar envis kl. 06:00 varje morgon...

Kram Karin

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam