tisdag 23 mars 2010

» min morgon

IMG_1556IMG_1559IMG_1557
Liam äter mumsig frukost, yoggi och nybakta frallor!

Det blev dagis för Liam idag. Han mår mycket bättre och så har han sovit bra i natt, vaknade vid halv fyra men somnade om igen när han fått nappen. Lämningen gick också bra, lite blyg var han såklart men det är ju inte så konstigt när han inte varit där på fyra-fem dagar. Då får man vara en liten mammagris, tycker jag!

Jag har precis tagit en dusch och pratat i telefon med Nadde i en timme. Väntar på att Herr Sotare ska komma så jag kan jag kan gå till kaféet och fika med Eve. Vi ska mysa och snacka skit och sen ska vi ta sälle till dagis där våra små söta pojkar väntar.

Sotaren skulle komma mellan tio och tolv och än så länge har jag inte sett röken av honom. Nu får han fanimej komma.

3 kommentarer:

Carolina sa...

Skönt att Liam mår bättre! Åh, det är ju så irriterande att sitta o vänta och vänta och så kommer det alltid i sista minuten... hoppas han kommit nu så du kommer iväg på café! kram

Elin - Mamma till Edvin och bebisen i magen ♥ sa...

Hihi, han är så söt! :)

Ja, Edvin är en äkta morgonkille...ändå har han börjat sova "länge" nu då han inte vaknar förens halv sex...men hela vintern har det varit halv fyra tiden då han gjort morgon o varit redo att möta dagen ;)

Kramar

Emma Johansson sa...

Ja :) Vad har du gjort idag då? :)
Tack så mycket för gratulationen! Vi har haft en mysig middag tillsammans :) Bättre än inget i alla fall :) Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam