söndag 28 mars 2010

» hemma

IMG_1778 Liam äter kvällsmat

Vilken lång jävla dag, jag är helt finito i kroppen och huvudet. Helgen har varit riktigt kul och det har varit så skönt att komma hemifrån lite. Man behöver nog det ibland. Komma ifrån alla måsten, kolla på klockan, tänka på middagsmat, disk och tvätt – det skötte ju Tobias så bra! Måste erkänna att vi är ganska bortskämda efter helgen och undrar hur det ska gå imorgon när de vanliga vardagsrutinerna sätter in igen.

Jag tog sovmorgon i morse och sov till halv tio. Jag fick tvinga mig själv att kräla bort till frukostbordet där pojkarna satt och åt. Därefter blev det packning och plock innan Tobias körde oss till centralen. Vi var en halvtimme för tidiga och vår vagn var tom vilket var tur. Vi fick en jättebra plats och hann inte sätta oss förrän Liam somnade i Simons famn och sov i en och en halv timme. Jag somnade såklart också, mest för att få tiden att gå.
Vid tre var vi framme i Lessebo där mamma väntade in oss. Vi åkte och handlade, plockade upp fyra pizzor och åkte hemåt. Orkade verkligen inte ställa mig med middag idag, inte när man såg berget av väskor som behövde packas upp så det fick bli hämtmat. Fy, vad bortskämd man är nu.

Simon åkte till jobbet för en timme sen ungefär och Liam har precis somnat. Har lite att pula med men sen är det äntligen läggdags. Tidig uppstigning imorgon!

1 kommentarer:

Elin - Mamma till Edvin och bebisen i magen ♥ sa...

Det är absolut skönt att komma iväg en helg...o man njuter av att inte ha några måsten :)

Hoppas att ni får en bra måndag!
Kramar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam